Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Σε ψυχιατρική κλινική ο 16χρονος που επιτέθηκε στη μητέρα και την αδερφή του

Ηράκλειο: Σε ψυχιατρική κλινική ο 16χρονος που επιτέθηκε στη μητέρα και την αδερφή του

Ο ανήλικος επιτέθηκε στη μητέρα και την ετεροθαλή αδερφή του στο Ηράκλειο. Συνελήφθη μετά την καταγγελία που έκανε, η γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο…

Στην Εισαγγελία Ηρακλείου οδηγήθηκε χθες Τετάρτη 3 Ιανουαρίου του 2024 ο 16χρονος που την Πρωτοχρονιά χτύπησε την 34χρονη μητέρα του και στη συνέχεια έπιασε από τον λαιμό τη μικρότερη ετεροθαλή αδερφή του και επιχείρησε να την πνίξει.

Η εισαγγελέας υπηρεσίας ζήτησε να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική, προκειμένου να εξεταστεί από ψυχιάτρους και να προστεθεί στη δικογραφία γνωμάτευση αναφορικά με την ψυχική υγεία του 16χρονου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μητέρα του, που έφτασε στο σημείο να τον καταγγείλει στην αστυνομία, ανέφερε στους αστυνομικούς πως το παιδί είχε προβλήματα ψυχικής φύσεως, χωρίς όμως να υπάρχει ιατρική διάγνωση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 30χρονη μητέρα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση με χτυπήματα από τον γιο της, ο οποίος στη συνέχεια επιτέθηκε στη 14χρονη αδελφή του, πιάνοντάς την από τον λαιμό. Ο ανήλικος συνελήφθη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις