Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Σκηνές απείρου κάλλους σε βρεφονηπιακό σταθμό για τα self test – Οι μηνύσεις που έρχονται

Ηράκλειο: Σκηνές απείρου κάλλους σε βρεφονηπιακό σταθμό για τα self test – Οι μηνύσεις που έρχονται

Η υπάλληλος επιμένει στη δική της γραμμή και καθημερινά στον βρεφονηπιακό σταθμό στο Ηράκλειο, εκτυλίσσονται σκηνές που προβληματίζουν…

Αναστάτωση έχει προκληθεί από τη στάση μιας βρεφονηπιοκόμου σε δήμο της ενδοχώρας του Ηρακλείου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες όχι μόνο δεν καταχωρεί τη δήλωση self test στη σχετική πλατφόρμα αλλά πηγαίνει καθημερινά έξω από τον βρεφονηπιακό σταθμό όπου εργάζεται, με αποτέλεσμα να προκαλούνται εντάσεις.

Σύμφωνα με πηγές του Creta24, η γυναίκα διαμαρτύρεται καθημερινά, εδώ και μία εβδομάδα και μάλιστα έντονα γιατί η διευθύντρια του βρεφονηπιακού σταθμού δεν της επιτρέπει να μπει στο χώρο, όπως άλλωστε ορίζει ο νόμος, αφού δεν διαθέτει την απαραίτητη βεβαίωση αρνητικού self test.

Η ίδια ισχυρίζεται πως κάνει το τεστ, αλλά αρνείται να το δηλώσει στην πλατφόρμα καθώς οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές αντιτίθενται στις προσωπικές της πεποιθήσεις. Φέρει όπως υποστηρίζει, καθημερινά εδώ και μία εβδομάδα μια χειρόγραφη βεβαίωση, η οποία ωστόσο δεν γίνεται δεκτή από τη διεύθυνση του σταθμού. Πηγές ωστόσο αναφέρουν πως υπάρχουν ισχυρές αμφιβολίες για το αν η γυναίκα προμηθεύεται τα self test.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις