Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Σκηνές απείρου κάλλους στο αεροδρόμιο με επιβάτη αεροπλάνου να τρέχει στην πίστα

Ηράκλειο: Σκηνές απείρου κάλλους στο αεροδρόμιο με επιβάτη αεροπλάνου να τρέχει στην πίστα

Εικόνες πρωτοφανείς στο αεροδρόμιο με πρωταγωνιστή έναν 23χρονο άντρα. Τι συνέβη και βρέθηκε να τρέχει στην πίστα…

Θα θυμάται για πολύ καιρό το ταξίδι του στην Κρήτη ένας 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος δεν ήθελε να ελεγχθεί για να αναχωρήσει για την πατρίδα του, αλλά τελικώς συνελήφθη και έχασε και την πτήση του.

Το περιστατικό έγινε πριν λίγα 24ωρα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και αναστάτωσε τόσο τους αστυνομικούς του αερολιμένα όσο και τους υπαλλήλους security που έχουν αναλάβει τους ελέγχους των επιβατών κατά την αναχώρησή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, ο νεαρός αλλοδαπός έφτασε καθυστερημένα στο αεροδρόμιο, λίγα λεπτά πριν την αναχώρησή του αεροσκάφους που θα τον μετέφερε στην αυστριακή πρωτεύουσα. Βλέποντας τους υπόλοιπους επιβάτες που περίμεναν στην «ουρά» και ήθελαν να ταξιδέψουν, σκέφτηκε να μην περιμένει ή να μην ζητήσει να του παραχωρηθεί προτεραιότητα και άρχισε να τρέχει.

Πήρε την χειραποσκευή του και αγνόησε τους σεκιουριτάδες που έτρεξαν από πίσω του για να τον εμποδίσουν.

Κατάφερε να βγει από την αίθουσα αναχωρήσεων και να κατέβει τις σκάλες, τρέχοντας στην πίστα για να μπει στο αεροπλάνο που είχε ήδη αναμμένες τις μηχανές!

Αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, βλέποντας το αεροσκάφος να αναχωρεί χωρίς εκείνον!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις