Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 16χρονος οδηγός μηχανής

Ηράκλειο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 16χρονος οδηγός μηχανής

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο Ηράκλειο στην παλαιά εθνική οδό. Ανήλικος οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο και οι εικόνες στο σημείο ήταν σκληρές…

Πρόωρα και άδικα, από τη μια στιγμή στην άλλη στο Ηράκλειο. 16χρονος οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο και το τροχαίο που σημειώθηκε του στοίχισε τη ζωή. Ο 17χρονος συνεπιβάτης γλίτωσε ελαφρά τραυματισμένος από θαύμα. Οι εικόνες στο σημείο της τραγωδίας ήταν σκληρές και οι διασώστες που έσπευσαν ταχύτατα δεν είχαν το παραμικρό περιθώριο για να επαναφέρουν στη ζωή τον άτυχο ανήλικο οδηγό.

Πιο αναλυτικά ένας νέος μόλις 16 ετών έχασε την ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 14 Ιουνίου, όταν ο 16χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, με συνεπιβάτη έναν 17χρονο φίλο του κινούνταν στην παλαιά εθνική οδό Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου.

Στο ύψος της Ανάληψης η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα αρχικά να πέσει πάνω σε τσιμεντένιο τοίχο και στη συνέχεια να καταλήξει σε παρακείμενο χωράφι.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο 16χρονος να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να δώσουν καμία απολύτως βοήθεια στον οδηγό.

Την ίδια ώρα, ο 17χρονος συνεπιβάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο φέροντας, ευτυχώς, ελαφρά τραυματισμένος.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις