Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ηράκλειο: Σπαρακτικά μηνύματα για τον 31χρονου Μανώλη που σκοτώθηκε με τη μηχανή

Ηράκλειο: Σπαρακτικά μηνύματα για τον 31χρονου Μανώλη που σκοτώθηκε με τη μηχανή

Ανείπωτος είναι ο πόνος που βιώνουν οι συγγενείς και οι φίλοι του 31χρονου Μανώλη Μπεζιρτζόγλου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, ο άτυχος Μανώλης έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τρίτης επί της παραλιακής λεωφόρου του Ηρακλείου όταν η μηχανή που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας της και προσέκρουσε σε φοίνικα λίγο πριν το Παγκρήτιο Στάδιο. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος καθώς όταν στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ ήταν ήδη αργά.

Τα μηνύματα αποχαιρετισμού των φίλων του στη σελίδα του Μανώλη είναι σπαρακτικά. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο νωρίς.. Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον Μανώλη στις 11 το πρωί της Πέμπτης, στον τόπο καταγωγής του, τους Κουνάβους.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην άσφαλτο με τελευταίο θύμα τον Μανώλη αλλά και τον άτυχο ηλικιωμένο όποιος είχε παρασυρθεί από αγροτικό αυτοκίνητο στη Φορτέτσα και ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η αδερφή του Βικτώρια με ανάρτησή της γράφει «Αυτό το χαμόγελο δε θα σβήσει ποτέ μικρέ μου αδερφέ …πότε…γιατί θα είσαι πάντα κοντά μας ,στη καρδιά ,στη σκέψη μας ,στις κουβέντες μας…Δε μπόρεσα να σε προστατέψω όπως σου έλεγα, δεν μας άκουσες , αλλά σε συγχωρώ γιατί είσαι κομμάτι της καρδιάς και της ζωής μας. Δε με περίμενες όμως ρε Μάνο κι εγώ λαχταρουσα να ξανά βρεθούμε οι τρεις μας . Μια γροθιά όπως ειμασταν πάντα αγαπημένε μου. Μόνο μια χάρη ,από εκεί ψηλά δίνε κουράγιο στη μάνα μας. Σε αγαπώ λατρεμένε μου. Καλό ταξίδι στο φως γιατί μόνο αυτό σου αξίζει ψυχή μου».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις