Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Σταμάτησε να βοηθήσει σε τροχαίο και έπεσε θύμα κλοπής

Ηράκλειο: Σταμάτησε να βοηθήσει σε τροχαίο και έπεσε θύμα κλοπής
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ευαισθητοποιήθηκε όταν είδε να σημειώνεται τροχαίο στο Ηράκλειο μπροστά στα μάτια του. Η κλοπή σημειώθηκε όταν βγήκε από το δικό του αυτοκίνητο…

Κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να βοηθήσει σε τροχαίο και έπεσε θύμα κλοπής στο Ηράκλειο. Όμως, ο κλέφτης δεν κατάφερε να πάει μακριά, καθώς περαστικός τον είδε και ειδοποίησε την Αστυνομία. Τα όσα έγιναν στην πόλη, προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία με τον 25χρονο να περιγράφει τα όσα έζησε, που σίγουρα θα αργήσει να ξεχάσει.

Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα 10 Ιουλίου του 2023, στη Λεωφόρο Καζαντζίδη, στο Ηράκλειο. Νεαρός, ηλικίας 25 ετών, που κινείτο με το αυτοκίνητό του στην περιοχή, έγινε μάρτυρας τροχαίου. Αμέσως, σταμάτησε και έσπευσε να βοηθήσει, αφήνοντας ανασφάλιστο το αυτοκίνητό του.

Κάτι που ωστόσο, δεν έμεινε απαρατήρητο από 43χρονο Αλγερινό, ο οποίος είδε στο εσωτερικό του οχήματος το πορτοφόλι του 25χρονου, το άνοιξε, πήρε 150 ευρώ και επιχείρησε να φύγει σαν κύριος.

Δεν υπολόγισε, όμως, την αντίδραση πολίτη, ο οποίος είδε την κλοπή και άρχισε να φωνάζει. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Αλγερινός αναγκάστηκε να επιστρέψει τα 150 ευρώ, αλλά δεν γλίτωσε την σύλληψη, καθώς ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και λίγο αργότερα βρέθηκε με χειροπέδες.

Στην κατοχή του βρέθηκαν 1.500 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα τηλεχειριστήριο γκαραζόπορτας, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να αιτιολογήσει.

Επίσης βρέθηκε να κατέχει εκτός από διαβατήριο και ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας Γαλλικών Αρχών, στο οποίο αναγράφονταν διαφορετικά στοιχεία. Έτσι, στα αδικήματα που περιλαμβάνονται στην σε βάρος του δικογραφία είναι και η χρήση πλαστών εγγράφων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις