Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 25χρονος που μαχαίρωσε δύο αδέρφια σε γλέντι τον Δεκαπενταύγουστο

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 25χρονος που μαχαίρωσε δύο αδέρφια σε γλέντι τον Δεκαπενταύγουστο
ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείο

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε στο Ηράκλειο ο 25χρονος για την επίθεση με μαχαίρι σε γλέντι που έγινε τον Δεκαπενταύγουστο. Ο δράστης τραυμάτισε δύο αδέρφια που εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

Ανήμερα Δεκαπενταύγουστο στο χωριό Πολυθέα Καστελλίου Πεδιάδος στο Ηράκλειο γινόταν γλέντι για τη γιορτή της Παναγίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, όλα ξεκίνησαν από παρέα ατόμων που φέρονται να ενοχλούσαν τον κόσμο στην πίστα που επιχειρούσε να χορέψει. Έχοντας όλοι καταναλώσει αρκετές ποσότητες αλκοόλ, η παρεξήγηση δεν άργησε να έρθει…

Πράγματι, μετά από έναν σύντομο διαπληκτισμό, ο 25χρονος επιτέθηκε και μαχαίρωσε δύο αδέρφια 24 και 20 χρόνων, αντίστοιχα.

Λίγες ημέρες αργότερα, την Παρασκευή (19.08.2022), ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, κατηγορούμενος για «απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και οπλοφορία».

Μαζί με τον 25χρονο είχαν συλληφθεί ακόμα τρία άτομα, ένας 43χρονος, ένας 42χρονος και ένας 20χρονος, σε βάρος των οποίων έχουν ασκηθεί διώξεις για «σωματική βλάβη» σε βαθμό πλημμελήματος.

Την ίδια ώρα, η κατάσταση της υγείας των δύο αδερφών παρουσιάζεται βελτιωμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 20χρονος παραμένει στην εντατική του ΠΑΓΝΗ έπειτα από χειρουργική επέμβαση που έκανε στον θώρακα. Στο Βενιζέλειο παραμένει ο 24χρονος αδερφός του, ο οποίος φέρει τραύματα στην πλάτη και είναι καλύτερα στην υγεία του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις