Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Στην Ψυχιατρική Κλινική ο άνδρας που χτύπησε Δημοτικό Αστυνομικό

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με απόφαση εισαγγελέα ο άνδρας που επιτέθηκε σε δημοτικό αστυνομικό στο κέντρο του Ηρακλείου οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική.

Όπως προέκυψε ο συγκεκριμένος άνδρας αντιμετωπίζει αρκετά ψυχιατρική προβλήματα με τις εισαγγελικές αρχές να αποφασίζουν το Σάββατο την μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, στο κέντρο της πόλης, όταν δημοτικοί αστυνομικοί έκαναν ελέγχους για χρήση μάσκας και μετακινήσεων.
Έξω από το δημαρχείο σταμάτησαν τον πολίτη ο οποίος δεν φορούσε μάσκα και τον πλησίασαν για να τον ελέγξουν και ως προς τα έγγραφα μετακίνησης.
Ο συγκεκριμένος άνδρας ωστόσο άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον δημοτικό αστυνομικό αρνούμενος τον έλεγχο ενώ εξέφραζε τις απόψεις του περί συνομωσιολογίας και συστήματος. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο πολίτης γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον δημοτικό αστυνομικό.

Πρώτη επίθεση για τη δημοτική αστυνομία

Ο Πολιτικός προϊστάμενος δημοτικής αστυνομίας δήμου Ηρακλείου, Μαρίνος Παττακός έκανε λόγο για απρόκλητη επίθεση χωρίς δικαιολογία, πρώτη επίθεση για την δημοτική αστυνομία.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια του 10μηνου των ελέγχων έχουν καταγραφεί αρκετοί πολίτες που είχαν άρνηση στον έλεγχο ωστόσο είναι το πρώτο σοβαρό περιστατικό που περικλείει και επίθεση. Ο συγκεκριμένος πολίτες, είναι γνώριμος των αρχών, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ ενώ κινήθηκε η διαδικασία ποινικής δίωξης», επεσήμανε σχετικά ο κ. Παττακός.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις