Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 10χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από μηχανή σε τροχαίο

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 10χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από μηχανή σε τροχαίο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το τροχαίο στο Ηράκλειο έστειλε στο νοσοκομείο δύο άτομα. Ο ποδηλάτης είναι μόλις 10 ετών. Τραυματίστηκε και ο οδηγός της μηχανής…

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο παραμένουν ένας 10χρονος πδοηλάτης και ένας 27χρονος οδηγός μηχανής που τραυματίστηκαν σε τροχαίο. Το ατύχημα σημειώθηκε όταν το δίκυκλο δεν κατάφερε να αποφύγει το ποδήλατο που οδηγούσε το ανήλικο παιδί. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με αυτόπτες μάρτυρες να ειδοποιούν ασθενοφόρο και την αστυνομία. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει καμία από τις δύο ζωές και όπως φαίνεται μετρούν αντίστροφα για να πάρουν εξιτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες νωρίς το βράδυ (08-02-2024) στο Ηράκλειο, όταν μία μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 27χρονος άνδρας συγκρούστηκε με ποδήλατο στο οποίο επέβαινε ένα 10χρονο παιδί.

Από την σύγκρουση και οι δύο αναβάτες έπεσαν στο δρόμο και τραυματίστηκαν. Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τον νεαρό και τον ανήλικο και τους μετέφερε στο Βενιζέλειο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν κινδυνεύει η ζωή τους από τα τραύματα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις