Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο μεθυσμένη από αλκοόλ 17χρονη μαθήτρια – Μία σύλληψη και σειρά καταθέσεων

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο μεθυσμένη από αλκοόλ 17χρονη μαθήτρια – Μία σύλληψη και σειρά καταθέσεων

Αναστάτωση στο Ηράκλειο για μια 17χρονη μαθήτρια που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Τι είχε προηγηθεί πριν ειδοποιηθούν οι γονείς της…

Η 17χρονη βγήκε την Πρωτομαγιά με την παρέα της, στο Ηράκλειο, αλλά η νύχτα πήρε δυσάρεστη τροπή για την ίδια. Στο μπαρ που βρισκόταν μέθυσε από το αλκοόλ που είχε καταναλώσει και κατέρρευσε μπροστά στους φίλους της. Στο κατάστημα επικράτησε πανικός και κλήθηκε ασθενοφόρο. Η μαθήτρια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και οι γιατροί κατάφεραν να την συνεφέρουν. Ειδοποιήθηκαν οι γονείς της ανήλικης αλλά και οι αστυνομικοί που κλήθηκαν για να διαχειριστούν την κατάσταση.

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε την Πρωτομαγιά στο κέντρο του Ηρακλείου εξαιτίας μίας ανήλικης που μέθυσε σε γνωστό καφέ – μπαρ. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το βράδυ όταν η 17χρονη βγήκε να διασκεδάσει με την παρέα της. Η ανήλικη φαίνεται ότι κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με τους γιατρούς να την περιθάλπουν. Το νοσοκομείο ενημέρωσε για την κατάσταση την αστυνομία που μετά τις καταθέσεις που πήρε έκανε έλεγχο στο γνωστό καφέ – μπαρ και συνέλαβε τον υπεύθυνο του καταστήματος.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η 17χρονη είναι καλά στην υγεία της και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις