Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Στον ανακριτή πατέρας και γιος για τη δολοφονία του μεγαλύτερου γιου

Ηράκλειο: Στον ανακριτή πατέρας και γιος για τη δολοφονία του μεγαλύτερου γιου

Στον Ανακριτή  απολογούνται σήμερα, πατέρας και γιος μετά την δολοφονία που σημειώθηκε στη Θέρισσο, στο Ηράκλειο, ανήμερα των Χριστούγεννων με τον 26χρονο, δεύτερο γιο της οικογένειας να χάνει τη ζωή του από τον πατέρα του και τον αδερφό του.

«Δυστυχώς ο 26χρονος έπαθε αιμορραγικό σοκ και εξέπνευσε», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του Βενιζελείου νοσοκομείου, Κ. Τερζάκης, όπου είχε οδηγηθεί ο 26χρονος.

Ο 55χρονος και ο 24χρονος γιος του πέρασαν την Κυριακή το κατώφλι του Εισαγγελέα.

Θα απολογηθούν χωριστά – Κρατούνται χωριστά

Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί έκανε λόγο για πρόκληση σωματικών βλαβών ωστόσο εξαιτίας της κατάληξης του 26χρονου οι κατηγορίες  άλλαξαν σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, θα απολογηθούν χωριστά ενώ κρατούνται επίσης χωριστά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πάντως, ο πατέρας αρνείται ότι μαχαίρωσε τον γιο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δράστες ζήτησαν και έλαβαν 24ώρη προθεσμία και έτσι αναμένεται να απολογηθούν σήμερα το μεσημέρι.

Η οικογενειακή αιματηρή συμπλοκή

Υπενθυμίζεται ότι ο καυγάς που σημειώθηκε, ανήμερα των Χριστουγέννων, ήταν ανάμεσα στον 55χρονο πατέρα και τον 24χρονο γιό του που τα έβαλαν με τον 26χρονο, επίσης γιο της οικογένειας.

Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να… ξέφυγαν καθώς πάνω στον καυγά ο 55χρονος πατέρας παίρνει ένα μαχαίρι και τραυματίζει τον 26χρονο γιο του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις