Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα Βρετανός τουρίστας που συνελήφθη για εκβιασμό επιχειρηματία

Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα Βρετανός τουρίστας που συνελήφθη για εκβιασμό επιχειρηματία

Ο εκβιασμός σε βάρος του, που κατήγγειλε ο επιχειρηματίας στο Ηράκλειο, κινητοποίησε τους αστυνομικούς που οργάνωσαν επιχείρηση…

Στον εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγείται σήμερα 26χρονος Βρετανός τουρίστας, που συνελήφθη για εκβίαση σε βάρος επιχειρηματία στην περιοχή της Αμμουδάρας.

Ο 26χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα (18-09-2023), επ’ αυτοφώρω, ενώ μόλις είχε παραλάβει προσημειωμένα χαρτονομίσματα από τον 47χρονο επιχειρηματία. Ωστόσο, αυτή ήταν η δεύτερη πράξη του “δράματος”, καθώς είχε προηγηθεί η σύλληψη του 47χρονου και ενός σερβιτόρου του μπαρ, μετά από καταγγελία του Βρετανού.

Όλα ξεκίνησαν στις 17 Σεπτεμβρίου. Ο 26χρονος πήγε στο Α.Τ. Μαλεβιζίου και κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα είχε τραυματιστεί στο μπαρ του 47χρονου, υποβάλλοντας μήνυση για σωματική βλάβη σε βάρος τόσο του επιχειρηματία όσο και του σερβιτόρου.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν και συνέλαβαν τους καταγγελλόμενους. Όμως, η υπόθεση είχε συνέχεια, καθώς ο 47χρονος ιδιοκτήτης του μπαρ, όπως κατήγγειλε από την πλευρά του αργότερα, δέχθηκε μήνυμα από τον 26χρονο, ο οποίος του ζητούσε 5.000 ευρώ, προκειμένου να αποσύρει τη μήνυση και να μη συκοφαντήσει την επιχείρηση.

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, συμφώνησε να του δώσει 1.500 ευρώ, όμως, ενημέρωσε και την Αστυνομία.

Έτσι, τα χρήματα προσημειώθηκαν και το ραντεβού που δόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο ξενοδοχείου του 26χρονου με τον επιχειρηματία, είχε κατάληξη τη σύλληψη του νεαρού για εκβίαση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις