Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ηράκλειο: Συγκλονίζει η αλήθεια του φοβερού τροχαίου – Αυτοκίνητα περνούσαν από πάνω του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί σοκάροντας την τοπική κοινωνία καθώς εντοπίσθηκε πολτοποιημένο πτώμα άγνωστου άνδρα στην εθνική οδό Ηρακλείου-Μοιρών στο ύψος της περιοχής της Σταυρακιανής Καμάρας. Το πτώμα…

εντόπισαν περαστικοί που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για παράσυρση από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου φαίνεται ότι εγκατέλειψε το θύμα, ενώ στη συνέχεια άλλοι οδηγοί με τα αυτοκίνητά τους, που δεν πιθανόν δεν μπορούσαν να δούν το άψυχο σώμα λόγω και της περιορισμένης ορατότητας, πέρασαν από πάνω του!

Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ηρακλείου για νεκροψία-νεκροτομή. Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ήταν από την Αγία Βαρβάρα. Ο ίδιος κινούνταν με το αυτοκίνητο του στο δρόμο ωστόσο ξέμεινε από καύσιμα με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Έτσι ο άτυχος οδηγός βγήκε στο δρόμο σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει ένα πρατήριο καυσίμων για να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητο του.

Για κακή του τύχη χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ στη συνέχεια δυο ακόμα οχήματα πέρασαν από πάνω του προκαλώντας του συντριπτικά τραύματα. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην οικογένεια και το χωριό του που θρηνεί για την τραγική απώλεια. Την ίδια ώρα όλοι οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται ενώπιον των αρχών.

Υπενθυμίζεται ότι είναι το δεύτερο τροχαίο με παράσυρση μέσα σε 24 ώρες καθώς τη Δευτέρα των Χριστουγέννων ενας 47χρονος άνδρας έχασε την ζωή του όταν παρασύρθηκε επίσης από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου τον εγκατέλειψε αβοήθητο στο δρόμο Μοίρες-Τυμπάκι της Μεσαράς.

Πηγή: cretalive.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε