Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Συγκλονίζει η αυτοκτονία πρώην αστυνομικού – Εξετάζονται τα τελευταία σημειώματα που άφησε!

Ηράκλειο: Συγκλονίζει η αυτοκτονία πρώην αστυνομικού – Εξετάζονται τα τελευταία σημειώματα που άφησε!

Θλιψη στο Ηράκλειο από την αυτοκτονία συνταξιούχου αστυνομικού. Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα του…

Μια νέα τραγωδία συγκλονίζει από χθες το απόγευμα (29-04-2019) το Ηράκλειο, καθώς ένας 60χρονος πρώην αστυνομικός έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο πρώην αστυνομικός αυτοκτόνησε διά απαγχονισμού σε αγροτική αποθήκη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη της Κνωσού, στα Νέα Αλάτσατα, όπου είχε μεταβεί το πρωί από το σπίτι του, στην περιοχή Πατελών.

Η αυτοκτονία του 60χρονου βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, ενώ συγκλόνισε την τοπική κοινωνία χθες Δευτέρα του Πάσχα το απόγευμα.

Το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα ο πρώην αστυνομικός έφυγε από το σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος απομακρύνθηκε από την οικία του τις πρώτες πρωινές ώρες, και συγκεκριμένα λίγο πριν τις 09.00.

Φεύγοντας δεν πήρε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο. Άπαντες θεώρησαν πως ο πρώην αστυνομικός θα επισκεπτόταν το σπίτι του μέλλοντος γαμπρού του για τα χρόνια πολλά, όμως ο ίδιος δεν επέστρεψε σπίτι του ποτέ. Συγκεκριμένα, ο 60χρονος πήρε το αμάξι του και πήγε στην περιοχή Τεκές, που βρίσκεται στην περιοχή Νέων Αλατσάτων, απέναντι από την εφορία.

Ο ίδιος είχε μεγαλώσει στη συγκεκριμένη περιοχή και είχε μείνει ορφανός από μικρή ηλικία. Ο συνταξιούχος αστυνομικός άφησε το αμάξι του σε ένα κτήμα θείου του, ο οποίος ήταν αδερφός της μητέρας του. Κατόπιν κινήθηκε σε μια αποθήκη που είχε ο ίδιος.

Η αποθήκη είχε εργαλεία και σκαφτικά, αλλά και ένα αγροτικό αυτοκίνητο. Ο 60χρονος κρεμάστηκε με ένα σκοινί σε μια δοκό ενός σκέπαστρου της αποθήκης. Ο ίδιος κρεμάστηκε σε ένα από τα πολλά δοκάρια που είχε η εξωτερική πλευρά της αποθήκης.

Νωρίς το απόγευμα η σύζυγός του άρχισε να ανησυχεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με αποτέλεσμα να καλέσει τους φίλους του εκλιπόντος.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση για το απονενοημένο. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται σημειώματα του θύματος, τα οποία και εξετάζονται.

Άπαντες φίλοι και συνάδελφοι εκφράζουν τη στήριξή τους στην οικογένεια του συνταξιούχου αστυνομικού, ενώ τον χαρακτηρίζουν ως ένα ευαισθητοποιημένο άνθρωπο με ιδιαίτερη αδυναμία και αγάπη στα παιδιά του.

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις