Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν δυο άνδρες για κλοπές και διαρρήξεις – 53.140 ευρώ η λεία

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν δυο άνδρες για κλοπές και διαρρήξεις – 53.140 ευρώ η λεία

Η αστυνομία του Ηρακλείου συνέλαβε δυο Έλληνες, που κατηγορούνται για κλοπές και διαρρήξεις με λεία 53.140 ευρώ Μαζί τους πιάστηκε και μια γυναίκα για ναρκωτικά.

Στην εξιχνίαση 11 υποθέσεων κλοπών και διαρρήξεων (εννέα τετελεσμένες και δυο απόπειρες) προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ συνέλαβαν δύο Έλληνες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ συνελήφθη και μια γυναίκα για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών ουσιών.

Κατά το χρονικό διάστημα από τις 22 Αυγούστου 2023 έως και τις 17 Νοεμβρίου 2023,οι δύο άνδρες είχαν διαπράξει από κοινού στο Ηράκλειο τις κλοπές και διαρρήξεις, αφαιρώντας τραπεζικές επιταγές, καταγραφικά μηχανήματα καμερών ασφαλείας, χρηματοκιβώτιο, μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα, και ηλεκτρονικές συσκευές.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των δυο ανδρών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης δράσης Ηρακλείου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 673 ευρώ, 402 ναρκωτικά δισκία, σιδερένιος λοστός, δύο ηλεκτρονικά τσιγάρα και τρία κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις