Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τα παιδιά πλήρωσαν την ευαισθησία τους – Εφιάλτης μετά τα κάλαντα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η περιπέτεια της παρέας μικρών μαθητων που έλεγαν τα κάλαντα. Τα χαμόγελα έδωσαν τη θέση τους σε δάκρυα…

Να δημιουργήσει μία κακή χριστουγεννιάτικη ανάμνηση σε παιδάκια κατάφερε ένας τοξικομανής, στο Ηράκλειο, εκμεταλλευόμενος το φιλότιμο και την παιδική τους αθωότητα. Τα ανυποψίαστα παιδιά είχαν βγει χθες, παραμονή των Χριστουγέννων να πουν τα κάλαντα, όπως το πρόσταζε η ημέρα. Είχαν ήδη συγκεντρώσει το ποσό των 35 ευρώ όταν το μεσημέρι τα πλησίασε ο δράστης και τους ζήτησε ελεημοσύνη προσποιούμενος τον επαίτη. Τα παιδιά πείστηκαν από τα παρακάλια του άγνωστου άνδρα, τον συμπόνεσαν και του έδωσαν 10 ευρώ. Εκείνος ωστόσο δεν αρκέστηκε σε αυτά και τους άρπαξε ακόμα 25 ευρώ ενώ στη συνέχεια έγινε καπνός.

Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον τοξικομανή ωστόσο εκείνος είχε καταφέρει να “χαλάσει” την όμορφη ανάμνηση των παιδιών από τα κάλαντα και να τους “συστήσει” την θλιβερή πραγματικότητα της εποχής.

Ανάλογη σύλληψη και στην Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για έναν 17χρονο αλλοδαπό ο οποίος εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στην Πυλαία. Σύμφωνα με την αστυνομία μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται πλησίασαν χθες, στις περιοχές του Πανοράματος και της Πυλαίας, σε τρεις περιπτώσεις, εννέα συνολικά ανήλικους και με το πρόσχημα ανταλλαγής χαρτονομισμάτων με κέρματα, τα οποία κατείχαν οι ανήλικοι από το έθιμο των καλάντων, τους απέσπασαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 335 ευρώ. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 299,36 ευρώ.
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε