Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τελευταίο αντίο στον 16χρονο οδηγό μηχανής που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ηράκλειο: Τελευταίο αντίο στον 16χρονο οδηγό μηχανής που σκοτώθηκε σε τροχαίο

To τροχαίο με θύμα τον 16χρονο Νικόλα σκόρπισε θλίψη στο Ηράκλειο και σε ολόκληρη την Κρήτη. Ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος…

Ανείπωτος πόνος για την οικογένεια του 16χρονου Νικόλα στην Κρήτη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Χερσόνησο λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 14 Ιουνίου του 2023.

Συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν στις 18.00 το απόγευμα. Η κηδεία του θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στη Χερσόνησο, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 17.00 το απόγευμα.

«Καλό μου παιδί, καλό μου αγόρι γιατί; Καλό ταξίδι αστέρι μου στη γειτονιά των αγγέλων» έγραψε το πρωί στενή συγγενής του αδικοχαμένου παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 14 Ιουνίου, όταν ο 16χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, με συνεπιβάτη έναν 17χρονο φίλο του κινούνταν στην παλαιά εθνική οδό Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου.

Στο ύψος της Ανάληψης η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα αρχικά να πέσει πάνω σε τσιμεντένιο τοίχο και στη συνέχεια να καταλήξει σε παρακείμενο χωράφι.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο 16χρονος να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να δώσουν καμία απολύτως βοήθεια στον οδηγό.

Την ίδια ώρα, ο 17χρονος συνεπιβάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο φέροντας, ευτυχώς, ελαφρά τραυματισμένος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις