Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τεράστιος βράχος προκάλεσε ζημιές και πανικό! Η κηδεία που έσωσε την οικογένεια [video]

Ηράκλειο: Τεράστιος βράχος προκάλεσε ζημιές και πανικό! Η κηδεία που έσωσε την οικογένεια [video]

Σκηνές τρόμου στα Πιτσίδια του νομού Ηρακλείου, μετά την αποκόλληση τεράστιου βράχου, ο οποίος έπεσε σε υπόστεγο και μια ανάσα από σπίτι οικογένειας η οποία είχε «Άγιο»…

To ζευγάρι γλίτωσε τα χειρότερα καθώς 15 περίπου λεπτά νωρίτερα, η γυναίκα και ο σύζυγος της που βρίσκονταν στο υπόστεγο στο οποίο καρφώθηκε ο μεγάλος βράχος άνω των 2,5 μέτρων, έφυγαν από τον χώρο προκειμένου να μεταβούν σε κηδεία στο χωριό.

Ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός, με αρκετούς δημότες να νομίζουν ότι πρόκειται για σεισμό, πριν αντικρίσουν τις εφιαλτικές εικόνες. Ο τεράστιος βράχος που έπεσε στο υπόστεγο προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα αντίκες καθώς και σε μία μηχανή.

Η ανησυχία εντείνεται καθώς όπως υποστηρίζουν τοπικοί σύμβουλοι στα Πιτσίδια, υπάρχει ο κίνδυνος αποκόλλησης βράχου και από άλλο σημείο, το οποίο πιθανότατα να εγκυμονεί ακόμη μεγαλύτερους κινδύνους για τους κατοίκους του χωριού.

Να μεταβεί γεωλόγος στο επίμαχο σημείο , προκειμένου να εκτιμήσει την όλη κατάσταση, ζητούν κάτοικοι από τη δημοτική αρχή Φαιστού.

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις