Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τι λέει η ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ που κυνήγησε ληστή με αυτόν τον πλάστη

Ηράκλειο: Τι λέει η ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ που κυνήγησε ληστή με αυτόν τον πλάστη

Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο περιγράφει τα όσα έζησε, όταν επίδοξος ληστής μπήκε στο κατάστημα. Ο πλάστης που κρατούσε τον ανάγκασε να τραπεί σε φυγή…

Η γυναίκα κατάφερε να αποτρέψει τη ληστεία στο μίνι μάρκετ που διατηρεί με τον γιο της, στο Ηράκλειο. Με ένα πλάστη στα χέρια, δεν έκανε πίσω όταν τον είδε να μπαίνει και να ζητάει τα χρήματα. Ο νεαρός αναγκάστηκε να το βάλει στα πόδια και η ίδια έγινε πρόσωπο της ημέρας στην Κρήτη και όχι μόνο. Το βίντεο με τις εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, άρχισε γρήγορα να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ που δέχτηκε επίθεση από άγνωστο δράστη και τον κυνήγησε τελικά κρατώντας ένα πλαστη μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή ”Καλημέρα Ελλάδα”. Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ περιέγραψε όλο το περιστατικό στον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου: «Μου λέει ληστεία βάλε μέσα τα λεφτά γρήγορα. Αιφνιδιάστηκα πάτησα τον συναγερμό κλείνω το ταμείο κι αρχίζω και τον χτυπώ. Τον αιφνιδίασα.»

Όταν ρωτήθηκε αν φοβήθηκε απάντησε «Δεν φοβήθηκα γιατί υπερασπίστηκα τα παιδιά που δουλεύουνε εδώ. Έφυγε και εγώ τον κυνηγούσα ακόμα. Είχε ανέβει μετά στο μηχανάκι και έφυγε».

Συνέχισε λέγοντας «Όταν υπερασπίζεσαι το συμφέρον του παιδιού σου προσπαθείς να αντιδράσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Κρατούσα τον πλάστη  και του πετούσα πράγματα» ανέφερε μεταξύ άλλων η γυναίκα που κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης στην Κρήτη και όχι μόνο.

Στο βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου, ο άγνωστος δράστης, φορώντας κράνος και κρατώντας μια ματσέτα, εισέβαλε στο κατάστημα και απείλησε την ιδιοκτήτρια απαιτώντας τα χρήματα του ταμείου.

Ο άνδρας πέταξε ένα τσαντάκι πάνω στο ταμείο και ζήτησε από τη γυναίκα τις εισπράξεις, ωστόσο αν και αρχικά εκείνη εμφανίστηκε να κάνει πίσω φοβισμένη, επανήλθε κρατώντας έναν πλάστη και χτυπώντας τη ματσέτα και τα χέρια του δράστη, ενώ ενεργοποίησε και τον συναγερμό.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο γιος της γυναίκας και ιδιοκτήτης του καταστήματος, δεν είναι πρώτη φορά που η μητέρα του έχει αποτρέψει ληστεία χρησιμοποιώντας τον πλάστη.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις