Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Το επικρατέστερο σενάριο για τους γονείς που κλείδωσαν το παιδί τους στην τουαλέτα και έφυγαν!

Ηράκλειο: Το επικρατέστερο σενάριο για τους γονείς που κλείδωσαν το παιδί τους στην τουαλέτα και έφυγαν!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το 8χρονο αγοράκι βρέθηκε φοβισμένο στην τουαλέτα του σπιτιού του, που ήταν κλειδωμένη. Τι συμβαίνει με τους γονείς του…

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί ο πατέρας του 8χρονου παιδιού που βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας κλειδωμένο στην εξωτερική τουαλέτα του σπιτιού του, στον Μασταμπά με τους γονείς να λείπουν από το σπίτι.

Ο πατέρας του μικρού αγοριού αλλά και η μητέρα του οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας ανηλίκων έχει παρέμβει προκειμένου να αποφασιστεί η τύχη του παιδιού έως ότου ολοκληρωθεί η ποινική διαδικασία για τους γονείς.

Το 8χρονο αγόρι από την Τρίτη φιλοξενείται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ενώ το επικρατέστερο σενάριο είναι η επιμέλεια του παιδιού να περάσει – για όσο διαρκέσει η διαδικασία – στις γιαγιάδες και τους παππούδες του.

Μάλιστα, το μικρό αγόρι αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα ανηλίκων την προσεχή Δευτέρα.

Δεν φέρει σημάδια κακοποίησης το παιδί – Τι συμβαίνει με την μητέρα

Οι πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το μικρό αγόρι έδειξαν πως είναι καλά στην υγεία του ενώ δεν φέρει σημάδια κακοποίησης.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του 8χρονου οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ με τους γιατρούς να κρίνουν πως δεν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ένα αγοράκι, μόλις 8 ετών πριν από τρεις μέρες στο Ηράκλειο (18-03-2019), με τους γείτονές του, να ακούνε αρχικά το σπαρακτικό του κλάμα και κάποιοι να μην μένουν απαθείς.

Όπως διαπιστώθηκε οι γονείς του παιδιού, για άγνωστο λόγο, είχαν κλειδώσει το 8χρονο αγοράκι τους στην τουαλέτα του σπιτιού και στη συνέχεια έφυγαν. Τις φωνές και τα κλάματα του παιδιού άκουσε αρχικά ένας γείτονας που ανησύχησε και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στην περιοχή του Μασταμπά στο Ηράκλειο και πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα. Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι το παιδί που ούρλιαζε ήταν μέσα στην τουαλέτα κλειδωμένο και φοβισμένο.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις