Τετάρτη, 22 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ηράκλειο: Το θρίλερ της εξαφάνισης του άντρα που βλέπετε – Νέες δηλώσεις από την οικογένειά του!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Ένα θρίλερ που καθηλώνει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Η μυστηριώδης εξαφάνιση του νεαρού, η αμοιβή και οι νέες έρευνες…

Δώδεκα χρόνια έχουν συμπληρωθεί από τη εξαφάνιση του 20χρονου -τότε- Στίβεν Κουκ τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στα Μάλια την 1η Σεπτεμβρίου του 2005, όπου είχε πάει για διακοπές. Η οικογένεια του εξακολουθεί να πιστεύει ότι Στίβεν είναι ζωντανός απευθύνοντας για μία ακόμη φορά έκκληση σε όποιος γνωρίζει πληροφορίες να τις μοιραστεί μαζί τους ή με τις αρχές ενώ προσφέρουν το ποσό των 7.000 ευρώ.

Ο αδερφός του Στιβεν Κουκ, Κρις μίλησε χτες στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου σημειώνοντας ότι η οικογένεια του πιστεύει την εκδοχή ότι ο άνθρωπος τους είναι ακόμα ζωντανός αφού μετά την εξαφάνιση του υπήρχαν πληροφορίες για κάποιο άτομο που κινούνταν στην περιοχή και φαινόταν σαν να έχει πάθει αμνησία ενώ ενθαρρυντικό είναι γι αυτούς το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί η σορός του ή τα ρούχα του.

Τον νεαρό άνδρα είδε τελευταία φορά ο ιδιοκτήτης ενός μπαρ της περιοχής έξω από μία παμπ, όπου διασκέδαζε με τους φίλους του. Σύμφωνα με μάρτυρες, ζητούσε πληροφορίες για το πώς θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο του. Οι έρευνες των ελληνικών αρχών, δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.

Πηγή: Tatiana Live

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε