Τοπικά Νέα

Ηράκλειο: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας πίσω από τον θάνατο του 23χρονου Μαρίνου σε τροχαίο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγγενείς και φίλοι ετοιμάζονται για το τελευταίο αντίο στον 23χρονο Μαρίνο. Ο άτυχος οδηγός σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ηράκλειο, όταν η μηχανή του, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο…

Δεύτερη τραγωδία μέσα σε λίγες μέρες, για μια οικογένεια με καταγωγή από τον Αχεντριά στην Κρήτη, που το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου, έχασε τον μοναχογιό της Μαρίνο μόλις 23 ετών στο Ηράκλειο. Η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ που επιχειρούσε αριστερή στροφή από την οδό Λεβήνου στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων με κατεύθυνση προς Γιόφυρο. Ο 23χρονος Μαρίνος εκσφενδονίστηκε από τη μηχανή και σκοτώθηκε στο σημείο ακαριαία.

Ο άτυχος νέος είχε χάσει σε ηλικία μόλις 57 ετών και τον πατέρα του Μιχάλη πριν από λίγο καιρό γεγονός που είχε προκαλέσει μεγάλη θλίψη στον Αχεντριά. Ο αδικοχαμένος Μαρίνος αφήνει πίσω τη μητέρα του Μαρία και την αδερφή Εμμανουέλα μόνες.

Η κηδεία του 23χρονου θα γίνει στις 14:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Παναγίας του Αχεντριά ενώ η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 12:30.

Το τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος νέος συγκρούστηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου, πλαγιομετωπικά με ένα κόκκινο αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 28χρονη γυναίκα.

Η μοτοσικλέτα βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου, με συνέπεια ο 23χρονος να τραυματιστεί βαρύτατα στο κεφάλι, ενώ όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε, έφτασε στο Βενιζέλειο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα