Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τον μαχαίρωσε μέσα στην καφετέρια – Πανικός και αίμα μπροστά στους άναυδους πελάτες!

Ηράκλειο: Τον μαχαίρωσε μέσα στην καφετέρια – Πανικός και αίμα μπροστά στους άναυδους πελάτες!

Αναβιώνει η υπόθεση που προκάλεσε αίσθηση στο Ηράκλειο. Μια λογομαχία πήρε απρόβλεπτη τροπή σε καφετέρια…

Στις δικαστικές αίθουσες θα αναβιώσει μέσα στους επόμενους μήνες το παρ’ ολίγον μακελειό που έλαβε χώρα τον περασμένο Φεβρουάριο σε καφετέρια στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο εξέδωσε βούλευμα με το οποίο παραπέμπει σε δίκη έναν 41χρονο άνδρα, ο οποίος μετά από λογομαχία που είχε με 39χρονο θαμώνα του εν λόγω καταστήματος, τον μαχαίρωσε στο λαιμό με σουγιά.

Το συμβάν, το οποίο ευτυχώς δεν είχε μοιραία κατάληξη για τον 39χρονο, είχε σημειωθεί το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου του 2018. Περίπου στις 10 το βράδυ, οι δύο Έλληνες φέρονται να διαπληκτίστηκαν. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 39χρονου, ο κατηγορούμενος πλησίασε τότε τον εντολέα του και τον μαχαίρωσε στον λαιμό. Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο, ο 41χρονος έπληξε με σουγιά τον 39χρονο στην τραχηλική χώρα, προκαλώντας του συνολικά τρία τραύματα στη δεξιά προσθιοπλάγια τραχηλική επιφάνεια.

Αμέσως μετά την πράξη του, ο 41χρονος τράπηκε σε φυγή. Θαμώνες και εργαζόμενοι της καφετέριας πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στον 39χρονο, καλώντας παράλληλα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο παρέλαβε το θύμα, το οποίο διακομίστηκε τάχιστα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Εκεί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και περίπου μία εβδομάδα μετά πήρε εξιτήριο.

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις