Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τον σκότωσε την ώρα που έβλεπε τηλεόραση – Το μυστήριο της δολοφονίας του Κώστα Κουνάλη!

Ηράκλειο: Τον σκότωσε την ώρα που έβλεπε τηλεόραση – Το μυστήριο της δολοφονίας του Κώστα Κουνάλη!

Οι εικόνες στο σπίτι της δολοφονίας σόκαραν ακόμα και έμπειρους αξιωματικούς της αστυνομίας. Συγγενείς του Κώστα Κουνάλη ζητούν δικαίωση…

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται αυτές τις ημέρες  από τη μυστηριώδη δολοφονία του 63χρονου κτηνοτρόφου Κώστα Κουνάλη και το θρίλερ συνεχίζεται. Πληροφορίες της εφημερίδας “Πατρίς” αναφέρουν ότι ανασύρθηκε ο φάκελος της υπόθεσης από το αρχείο κατά αγνώστων δραστών και αναμένεται νέος κύκλος ερευνών με επίκεντρο άτομο το οποίο έχει απασχολήσει για άλλη σοβαρή υπόθεση.  Σύμφωνα με δικαστικές πηγές η δικογραφία της υπόθεσης διαβιβάστηκε στα μέσα Οκτωβρίου στη Β’ ανακρίτρια Ηρακλείου, η οποία θα προβεί και στις ανάλογες ενέργειες.

Συγγενείς του άτυχου κτηνοτρόφου όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθούν στενά την πορεία των ερευνών και προσδοκούν να πάρουν από τη δικαιοσύνη τις απαντήσεις που θέλουν: ποιος και γιατί σκότωσε τον άνθρωπό τους με τόση μανία.

Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν υπήρξαν υποψίες σε βάρος άλλων προσώπων, ωστόσο απαλλάχτηκαν με βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου Ηρακλείου. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι από τους υπόπτους είχαν ληφθεί δείγματα γενετικού υλικού, τα οποία όμως δεν ταυτοποιήθηκαν με τα υπολείμματα δέρματος που βρέθηκαν σε νύχι του θύματος αλλά ούτε και με το αποτύπωμα που βρέθηκε στην πόρτα της οικίας του 63χρονου. Οι διωκτικές και οι δικαστικές αρχές δηλαδή έχουν στη διάθεσή τους το DNA του μανιακού δολοφόνου, δεν έχουν όμως ταυτοποιημένο δράστη.

Η δολοφονία που συντάραξε την Κρήτη

Τη νύχτα  της δολοφονίας ο Κώστας Κουνάλης είχε επιστρέψει από καφενείο της περιοχής στην αγροικία του, στην Αγία Παρασκευή, κάθισε  στο κρεβάτι και παρακολουθούσε τηλεόραση. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάποιος έκλεισε το διακόπτη του ηλεκτρικού ρεύματος που ήταν εγκατεστημένος στο εξωτερικό του σπιτιού. Ο δράστης της δολοφονίας επέδειξε απίστευτη μανία σε βάρος του.

Τον άρπαξε με μίσος από τα μαλλιά και μάλιστα ξεπάτωσε μία τούφα. Άρχισε να χτυπάει με δύναμη το πρόσωπο του στο πάτωμα. Τη χαριστική βολή την έδωσε όταν τον χτύπησε απανωτές φορές στο κεφάλι με ένα δρύινο καρεκλοπόδαρο.

Ήταν τέτοιο το μένος που το ξύλο έσπασε. Το μεγαλύτερο κομμάτι ο δολοφόνος το πήρε μαζί του, εκτός από ένα μικρότερο τμήμα που διέφυγε της προσοχής του καθώς είχε καλυφθεί από το σώμα του θύματος.

Πηγή: Εφημερίδα Πατρίς

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις