Τοπικά Νέα

Ηράκλειο: Του έφτιαξε το αυτοκίνητο αλλά δεν του το έδινε πίσω

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Χερσονήσου στο Ηράκλειο την Τετάρτη (10.11.2021).

Θύμα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ekriti.gr, είναι ένας 54χρονος άνδρας ο οποίος πήγε το αυτοκίνητό του για επισκευή σε συνεργείο – φανοποιείο σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Όταν ο μηχανικός το έφτιαξε και ήρθε η ώρα να το παραλάβει, εκείνος αρνήθηκε να του το επιστρέψει διότι όπως υποστηρίζει είχαν οικονομικές διαφορές με τον 54χρονο ιδιοκτήτη του αυτοκίνητου.

Τελικά, αφού ο 54χρονος δεν μπόρεσε να κάνει κάτι άλλο, έσπευσε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό με τους αστυνομικούς να φορούν χειροπέδες στον 42χρονο ιδιοκτήτη του συνεργείου, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα