Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τραγικό φινάλε στις έρευνες για τον αγνοούμενο Γιώργο – Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του!

Ηράκλειο: Τραγικό φινάλε στις έρευνες για τον αγνοούμενο Γιώργο – Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του!

Δάκρυα για τον αγνοούμενο άντρα που βρέθηκε νεκρός στο Ηράκλειο. Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας…

Το ύστατο χαίρε απευθύνουν το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι στον 83χρονο Γιώργο, το πτώμα του οποίου βρέθηκε χθες το απόγευμα (23-04-2019) σε προχωρημένη σήψη στο αυτοκίνητό του.

Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε εξαφανιστεί στις 7 Απριλίου και έκτοτε βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη έρευνες των αρχών με τη συνδρομή και εθελοντών για τον εντοπισμό του 83χρονου που δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι.

Δυστυχώς, οι προσπάθειες αναζήτησης είχαν τραγική έκβαση, αφού ο ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε τελικά σε αγροτική τοποθεσία της Καλλιθέας, λίγο έξω από τη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου στο εσωτερικό του ασημί αυτοκινήτου του.

Μετά την πρώτη αυτοψία των αρχών, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του 83χρονου έχει απομακρυνθεί, ενώ πιθανότατα ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ωστόσο, ακριβείς απαντήσεις αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ηράκλειο Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο 83χρονος το πρωί της 7ης Απριλίου ξεκίνησε από το σπίτι του στο Ηράκλειο, οδηγώντας το ασημί Honda Civic του, με προορισμό καφενείο στην περιοχή της Παντάνασσας όπου και συνήθιζε να πηγαίνει.

Καθώς η ώρα προχωρούσε ο ηλικιωμένος άνδρας δεν επέστρεφε με αποτέλεσμα οι συγγενείς του να θορυβηθούν και να αρχίσει μια αγωνιώδης προσπάθεια για τον εντοπισμό του με τη συνδρομή και των αρχών, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η τελευταία πράξη του δράματος «γράφτηκε» χθες το απόγευμα, γύρω στις 16:00 όταν σε απόμερη περιοχή της Καλλιθέας εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο το όχημα του ηλικιωμένου, με τον ίδιο να βρίσκεται νεκρός στο εσωτερικό του.

Η κηδεία του θα γίνει στη μία το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό μία ώρα νωρίτερα.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις