Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τραγωδία στη γιορτή για τις Βάσεις 2018 – Σκοτώθηκε η γλυκιά Μαρία μπροστά στον αγαπημένο της!

Ηράκλειο: Τραγωδία στη γιορτή για τις Βάσεις 2018 – Σκοτώθηκε η γλυκιά Μαρία μπροστά στον αγαπημένο της!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συγκλονισμένο το Ηράκλειο από το αναπάντεχο κακό. Τα χαμόγελα ευτυχίας για τις Βάσεις 2018 έδωσαν τη θέση τους σε σκηνές αρχαίας τραγωδίας…

Συγκλονίζει το Ηράκλειο η νέα τραγωδία στην άσφαλτο, με θύμα μια 18χρονη κοπέλα που είχε βγει για να γιορτάσει την επιτυχία της στις Πανελλήνιες. Οι Βάσεις 2018 ανακοινώθηκαν και λίγες ώρες αργότερα τα χαμόγελα ευτυχίας για την 18χρονη έδωσαν τη θέση τους σε σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή των Μεσαμπελιών στο Ηράκλειο, λίγο μετά τις 03.30 τα ξημερώματα, με την 18χρονη να αφήνει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, ενώ το ΕΚΑΒ παρέλαβε έναν νεαρό σοβαρά τραυματισμένο.

Τα δύο νέα παιδιά επέβαιναν σε δίκυκλο, το οποίο προσέκρουσε σε κολόνα, επί της οδού Μενεξέδων, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η άτυχη 18χρονη έσβησε αμέσως στην άσφαλτο, ενώ ο οδηγός του δίκυκλου, 18 ετών επίσης, παρελήφθη από τους διασώστες του ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του οδηγού χρησιμοποιήθηκε το ασθενοφόρο Άμεσης Επέμβασης, συνοδεία γιατρού, με τον νεαρό να μεταφέρεται διασωληνωμένος στο ΠΑΓΝΗ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή κοπέλα είχε βγει μετά την ανακοίνωση των βάσεων, για να γιορτάσει για την εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Έμελε όμως να μην προλάβει να ξεκινήσει τις σπουδές της.

Σπαραγμός για την άτυχη Μαρία

Η Μαρία Κ. 18 ετών, απόφοιτη του 8ου Λυκείου Ηρακλείου πέτυχε την εισαγωγή της στο Πολυτεχνείο Κρήτης και φίλος της, Γρηγόρης Γ. επίσης 18 ετών, απόφοιτος του 11ου Λυκείου Ηρακλείου, στη Σχολή Πολιτικής Επιστήμης στο Ρέθυμνο. Στην επιστροφή τους όμως, παραμόνευε ο θάνατος.

Κάτω από συνθήκες που ερευνά η αστυνομία, τα δύο παιδιά που επέβαιναν σε μηχανάκι, έπεσαν πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ, τα ξημερώματα, στις Μεσαμπελιές. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, και η Μαρία έχασε ακαριαία τη ζωή της. Ο Γρηγόρης τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου υποβάλλεται από τις 08:00 το πρωί σε χειρουργική επέμβαση, φέροντας κατάγματα.

Η είδηση του χαμού της 18χρονης έπεσε σαν ”κεραυνός” με συγγενείς και φίλους να την αποχαιρετούν με σπαρακτικές αναρτήσεις στα social media. Συνολικά στην Κρήτη, 33 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε τροχαία δυστυχήματα από την αρχή του χρόνου.

Πηγή: ekriti.gr, cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις