Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τραβούσαν αυτό το βίντεο στο λιμάνι και η εικόνα στη θάλασσα τους έκανε να τρίβουν τα μάτια τους – video

Ηράκλειο: Τραβούσαν αυτό το βίντεο στο λιμάνι και η εικόνα στη θάλασσα τους έκανε να τρίβουν τα μάτια τους – video

Η θάλασσα στο λιμάνι έκρυβε εικόνες που έμελλε να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Οι τουρίστες άρχισαν να ρωτούν τους ντόπιους ψαράδες…

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες το απόγευμα (22-08-2018) τους επισκέπτες του λιμανιού στο Ηράκλειο, με μια φώκια να κάνει την εμφάνισή της και να κλέβει την παράσταση.

Η φώκια έκανε εκεί ανέμελη τις βουτιές της. Η παρουσία της είναι γνωστή εδώ και καιρό και μάλιστα ψαράδες της έχουν δώσει και όνομα. Ο «περίεργος» αυτός επισκέπτης μαγνήτισε τα βλέμματα, μιας και είναι εξαιρετικά σπάνιο να βλέπει κανείς τέτοιες εικόνες τόσο κοντά σε πόλεις όπως το Ηράκλειο.

Τη στιγμή απαθανάτισε σε βίντεο ο Δημήτρης Κασσωτάκης που το ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Η φώκια στο λιμάνι του Ηρακλείου

Το απογευμα στο λιμάνι

Gepostet von Dimitris Kassotakis am Mittwoch, 22. August 2018

Ανάλογες εικόνες και στην Σκόπελο

Η Σκόπελος στο επίκεντρο των συζητήσεων στο διαδίκτυο, με έναν απρόσμενο επισκέπτη να κάνει την εμφάνισή του, στην παραλία Άμμος, μπροστά σε εκατοντάδες λουόμενους. Μια νεαρή αρσενική φώκια λοιπόν, έκανε την εμφάνισή της σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους ανθρώπους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην παραλία.

Η χαριτωμένη φώκια κολύμπησε μαζί με στους λουόμενους και αργότερα βγήκε στην άμμο και κοιμήθηκε για αρκετές ώρες. Η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, ενημέρωνε συχνά τους παρευρισκόμενους, για τους οποίους ήταν ασυνήθιστη και ανέλπιστη μια τέτοια παρουσία, να κρατούν ασφαλή απόσταση, να μην βρέχουν και να μην ταΐζουν το ζώο.

Σκόπελος: Η φώκια που έγινε θέμα συζήτησης

Το βίντεο με τη φώκια στη Σκόπελο

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις