Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τροχαίο και φωτιά με κλεμμένο αυτοκίνητο

Ηράκλειο: Τροχαίο και φωτιά με κλεμμένο αυτοκίνητο

Λίγες ώρες μετά την κλοπή σημειώθηκε τροχαίο στο Ηράκλειο. Το αυτοκίνητο κατέληξε πάνω σε δέντρα που πήραν φωτιά…

Η τύχη του δούλευε ενώ κοιμόταν 30χρονος από την ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου. Άγνωστος ή άγνωστοι του έκλεψαν το αυτοκίνητο και τράκαραν προσκρούοντας σε μια ελιά, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά στον ελαιώνα.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος έκπληκτος ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς ότι το φορτηγάκι του ήταν η αιτία να καούν 15 ελαιόδεντρα.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στις 02:00 τη νύχτα της Κυριακής 16 Ιουλίθου, οι αρχές ενημερώθηκαν για πυρκαγιά σε ελαιοκαλλιέργεια στην περιοχή του Αχεντριά του δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Όπως διαπιστώθηκε, αιτία της πυρκαγιάς ήταν η πρόσκρουση ενός ΙΧ φορτηγού αυτοκινήτου σε ένα ελαιόδεντρο, από την οποία προκλήθηκε φωτιά στο αυτοκίνητο, που στη συνέχεια επεκτάθηκε.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι αστυνομικοί γρήγορα έφτασαν στον ιδιοκτήτη του οχήματος, έναν 30χρονο κάτοικο Αχεντριά, ο οποίος, ωστόσο, κατέθεσε ότι από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο δεν το είχε αναζητήσει, δηλώνοντας ότι άγνωστος ή άγνωστοι το έκλεψαν, χωρίς εκείνος να το αντιληφθεί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις