Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τροχαίο και βίντεο με τη στιγμή που ΙΧ καρφώνεται σε μάντρα αυτοκινήτων

Ηράκλειο: Τροχαίο και βίντεο με τη στιγμή που ΙΧ καρφώνεται σε μάντρα αυτοκινήτων

Εικόνες που κόβουν την ανάσα στην παραλιακή στο Ηράκλειο, σε τροχαίο ατύχημα. Κάμερα ασφαλείας καταγράφει την τρελή πορεία ΙΧ που κατέληξε σε μάντρα αυτοκινήτων…

Το τροχαίο στο Ηράκλειο δεν άφησε ευτυχώς θύματα πίσω. Στα πλάνα βλέπουμε ένα ΙΧ να έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και να πέφτει στα παρκαρισμένα οχήματα που υπήρχαν στο πάρκινγκ της επιχείρησης. Το πρώτο φως της ημέρας έδειξε τις ζημιές με δύο αυτοκίνητα να έχουν διαλυθεί. Ο οδηγός που έχασε τον έλεγχο απεγκλωβίστηκε ελαφρά τραυματισμένος και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προληπτικά.

Σοκάρει το βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην παραλιακή λεωφόρο στο Ηράκλειο, στο οποίο φαίνεται καρέ – καρέ το τροχαίο που σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα όταν ένας 21χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα το όχημα να «καρφωθεί» σε μάντρα αυτοκινήτων.

Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην παραλιακή, να φεύγει από την πορεία του, να προσκρούσει στο κράσπεδο και στη συνέχεια να «απογειώνεται» και να πέφτει πάνω στα κάγκελα της μάντρας αυτοκινήτων.

Ο οδηγός είχε Άγιο αφού μετά από τη σφοδρή πρόσκρουση κατάφερε με την βοήθεια διερχόμενων οδηγών να βγει από το όχημα με ελαφρά τραύματα.

Στον χώρο παραμένει το «ιπτάμενο αυτοκίνητο», το οποίο έχει υποστεί πολύ σοβαρές ζημιές, ενώ το όχημα που βρισκόταν πίσω από το σημείο που προσέκρουσε το μαύρο ΙΧ παραμορφώθηκε.

Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως πολλοί οδηγοί τρέχουν με απίστευτες ταχύτητες το βράδυ στην παραλιακή και τονίζουν πως από τύχη δεν είχαμε θύματα αφού την ώρα που σημειώθηκε το τροχαίο δεν περνούσε κανείς από το σημείο.

Πηγή: creta24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις