Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τροχαίο με το αυτοκίνητο που έκλεψε – Σοκ για την ιδιοκτήτρια

Ηράκλειο: Τροχαίο με το αυτοκίνητο που έκλεψε – Σοκ για την ιδιοκτήτρια

Το τροχαίο προκάλεσε τη σύλληψη του 38χρονου στο Ηράκλειο, αφού όπως διαπιστώθηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν κλεμμένο…

Έκλεψε αυτοκίνητο στο Ηράκλειο, αλλά λίγο μετά συνελήφθη, αφού προηγουμένως είχε τροχαίο και τράκαρε πέφτοντας σε σταθμευμένο όχημα. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για κλοπή και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Ο 38χρονος συλληφθείς έκλεψε το αυτοκίνητο 47χρονης γυναίκας από το Γιόφυρο στην Κρήτη γύρω στις 5 το απόγευμα της Τρίτης (26/9). Ωστόσο, δεν πήγε μακριά. Λίγο αργότερα, ενώ εκινείτο στην λεωφόρο Νικολάου Πλαστήρα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που συνέλαβαν τον 38χρονο Έλληνα. Το τρακαρισμένο όχημα αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του, ενώ σήμερα ο 38χρονος θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή τροχοφόρου και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις