Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Βγήκε στον δρόμο και ζητούσε βοήθεια η 36χρονη που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της

Ηράκλειο: Βγήκε στον δρόμο και ζητούσε βοήθεια η 36χρονη που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της

Εκτός κινδύνου και σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ η 36χρονη γυναίκα η οποία δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη, βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας και η κατάσταση κρίνεται βελτιωμένη. Τα τραύματα που φέρει από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε, είναι στο θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα.

Ο 36χρονος σύντροφός της, που μετά την επίθεση στην 36χρονη, αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα, έχει συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και νοσηλεύεται, ελαφρύτερα τραυματισμένος, στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου. Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretapost όλα συνέβησαν όταν ένα ζευγάρι, καβγάδιζε έντονα στο σπίτι του στην περιοχή του Κορώνη Μαγάρα. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και σε κάποια στιγμή ο 36χρονος παίρνει ένα μαχαίρι από την κουζίνα και χτυπά με 14 μαχαιριές στην 36χρονη αρραβωνιαστικιά του στο θώρακα, στην πλάτη και στα άνω άκρα.

Η άτυχη γυναίκα κατάφερε και βγήκε έξω από το σπίτι μέσα στα αίματα ζητώντας βοήθεια. Γείτονες που άκουσαν τον καβγά του ζευγαριού, ειδοποίησαν τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, το ένα παρέλαβε την σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα και τον άλλο πήρε τον άνδρα ο οποίος δεν έφερε σοβαρά τραύματα και τους μετέφερε στο νοσοκομείο με συνοδεία αστυνομίας.

Την ίδια ώρα τη φωτιά έβαλε ο 36χρονος κατάφεραν και έσβησαν οι γείτονες οπότε δεν χρειάστηκε η συνδρομή των δύο οχημάτων της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις