Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Βίντεο με απόπειρα βιασμού γυναίκας – Μία προσαγωγή μετά τις δύο καταγγελίες

Ηράκλειο: Βίντεο με απόπειρα βιασμού γυναίκας – Μία προσαγωγή μετά τις δύο καταγγελίες

Σάλος στο Ηράκλειο από τις καταγγελίες που έκαναν δύο γυναίκες. Η μία απόπειρα βιασμού καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας και οδηγεί τα βήματα των αστυνομικών…

Το βίντεο ντοκουμέντο με την απόπειρα βιασμού στο Ηράκλειο προκαλεί οργή και αποτροπιασμό. Ο δράστης ακολουθεί μια ανυποψίαστη κοπέλα και εξαπολύει επίθεση. Δεν ολοκληρώνει το έγκλημα επειδή η γυναίκα αντιστέκεται και τον αναγκάζει σε φυγή. Το πρόσωπό του, έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας και φαίνεται πεντακάθαρα. Είχε προηγηθεί ανάλογη καταγγελία από άλλη γυναίκα, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Να περάσουν χειροπέδες στον δράστη, να τον στείλουν στη δικαιοσύνη και εκεί να έρθει αντιμέτωπος με τις πράξεις του. Για την ώρα η ανασφάλεια στην περιοχή κυριαρχεί.

Ένα άτομο προσήχθη το βράδυ της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου του 2023 και εξεταζόταν από τους αστυνομικούς της ασφάλειας για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τον άνδρα που βρίσκεται πίσω από τις δύο απόπειρες βιασμού στο Ηράκλειο τα προηγούμενα 24ωρα.

Από τις αρχές εκφράζεται αισιοδοξία ότι το άτομο που αναζητείται θα βρεθεί, αφού στη διάθεση τους έχουν βίντεο που τον δείχνουν καθαρά. Ο δράστης που αναζητείται είναι γύρω στα 50, με ξυρισμένο το κεφάλι, τζιν παντελόνι και χαρακτηριστική μπλούζα.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου όταν καταγγέλθηκε η πρώτη απόπειρα βιασμού. Ακολούθησε και δεύτερη καταγγελία στην Αστυνομία.

Οι δυο κοπέλες ηλικίας 25 και 17 ετών είπαν ότι γλίτωσαν γιατί έβαλαν τις φωνές και ο δράστης απομακρύνθηκε. Οι επιθέσεις έγιναν στην περιοχή του Λάκκου. Ο άνδρας κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του creta24.gr, τη μία από τους δύο επιθέσεις. Με μια ανυποψίαστη κοπέλα να περπατά και τον δράστη να εξαπολύει επίθεση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις