Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Βίντεο ντοκουμέντο με αυτοκίνητο να παίρνει φόρα και να πατάει σκύλο σε δρόμο

Ηράκλειο: Βίντεο ντοκουμέντο με αυτοκίνητο να παίρνει φόρα και να πατάει σκύλο σε δρόμο

Το βίντεο ντοκουμέντο από το Ηράκλειο είναι σκληρό αλλά ταυτόχρονα αποκαλυπτικό της ασυνειδησίας ορισμένων για τα ζώα. Ο σκύλος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε κτηνίατρο. Το αυτοκίνητο έφυγε από το σημείο…

Ο σκύλος στεκόταν ανυποψίαστος στο δρόμο, έξω από το σπίτι της ιδιοκτήτριάς του, στο Ηράκλειο, όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο πήρε φόρα και πέρασε από πάνω του. Το στιγμιότυπο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας της περιοχής και το βίντεο ντοκουμέντο άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Όπως δείχνουν οι εικόνες δεν πρόκειται για ατύχημα, αλλά για μια στοχευμένη ενέργεια της οδηγού που επέλεξε να το κάνει. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί και οι έρευνες συνεχίζονται.

Το πιο εξοργιστικό πίσω από τις σκληρές εικόνες, είναι το γεγονός πως η οδηγός έχει σταματήσει στο στενό αλλά δεν περιμένει. Ξεκινάει και πατάει γκάζι χωρίς ο σκύλος να έχει προλάβει να φύγει. Πάνω από το σώμα του άτυχου ζώου περνάει όλο το αυτοκίνητο. Ο σκύλος φαίνεται να τρέχει τραυματισμένος προς την άκρη του στενού. Η κατάστασή του, χαρακτηρίζεται κρίσιμη και οι επόμενες ώρες καθοριστικές για το αν θα καταφέρει τελικά να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του.

Ολα έγιναν στις 18.30 το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στις Πατέλες στο Ηράκλειο. Ο σκύλος μιας γυναίκας βρισκόταν σε στενό που βρίσκεται έξω από το σπίτι της. Η οδηγός ενός αυτοκινήτου που εκείνη την ώρα περνούσε από το στενό, παρόλο που όπως φαίνεται στο βίντεο είχε στο οπτικό της πεδίο τον σκύλο που βρισκόταν στη μέση του δρόμου, αντί να περιμένει να φύγει το ζώο από τον δρόμο, πήρε φόρα και εν ψυχρώ τον πάτησε με το όχημά της.

Η οδηγός δεν σταμάτησε καθόλου και τράπηκε σε φυγή, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες. Δυστυχώς, ο σκύλος μετά την απίστευτη πράξη βιαιότητας, φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, στο πίσω του πόδι έχει βαθύ τραύμα, ενώ διαπιστώθηκε και εσωτερική αιμορραγία.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η ιδιοκτήτριά του, επειδή ο σκύλος είναι μεγάλος σε ηλικία, 12 χρόνων, είναι κρίσιμα τα πρώτα 24ωρα για την υγεία του.

Πηγή: flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις