Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Βολές από Άδωνι Γεωργιάδη σε Τζιτζικώστα – Τι είπε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από youtube
ΦΩΤΟ από youtube

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη ενόψει των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία…

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας στην Κρήτη, επισκέφθηκε χθες βράδυ το Ηράκλειο. Ο κ. Γεωργιάδης έτυχε θερμής υποδοχής από κομματικά στελέχη, φίλους και υποστηρικτές και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Σήμερα έχω σκοπό να σα πω μερικά πράγματα που γενικά δεν τα ακούτε στην πολιτική. Καταρχάς να πω, ήδη αυτή η διαδικασία αρχίζει να έχει κάποιους καρπούς. Δειλούς η αλήθεια είναι, γιατί μεταξύ μας φοβόμαστε να μιλήσουμε οι υποψήφιοι, δεν γίνονται και τα debate. Είχαμε πει να κάνουμε δυο εθνικές συνδιασκέψεις, ούτε αυτές βλέπω να γίνονται.

Οι δημοσιογράφοι ρωτούν ταυτόσημες ερωτήσεις, δεν απαντούν και οι τέσσερις, απαντούμε δηλαδή οι δύο, εγώ και ο Μητσοτάκης, οι άλλοι δύο δεν απαντάνε. Υπάρχει μια φοβία. Όμως οι καρποί αρχίζουν να βγαίνουν.

Παραδείγματος χάρη, χθες ο συνυποψήφιός μου και καλός μου φίλος Απόστολος Τζιτζικώστας , στον Alpha όπου βρέθηκε, είπε ότι δεν κάναμε αρκετές μεταρρυθμίσεις ή κάπως έτσι το υπονόησε, στο διάστημα που εγώ και ο Κυριάκος ήμασταν Υπουργοί της κυβερνήσεως Σαμαρά. Εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να βρεθούμε με τον Αποστόλη κάπου, σε ένα πάνελ, οπουδήποτε επιθυμεί, για να δούμε στις μεταρρυθμίσεις που κάναμε, ποια ήταν η δική του στάση σε αυτές.”

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε