Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Βούτηξε τσάντα με 750 ευρώ αλλά στη συνέχεια ατύχησε – Αναστάτωση στο ΠΑΓΝΗ!

Ηράκλειο: Βούτηξε τσάντα με 750 ευρώ αλλά στη συνέχεια ατύχησε – Αναστάτωση στο ΠΑΓΝΗ!

Μεγάλη κινητοποίηση το πρωί της Πέμπτης (27-06-2019) στο ΠΑΓΝΗ, καθώς μία 36χρονη ελληνικής καταγωγής δε δίστασε να αρπάξει μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου μία τσάντα που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα…

Μεγάλη κινητοποίηση το πρωί της Πέμπτης (27-06-2019) στο ΠΑΓΝΗ, καθώς μία 36χρονη ελληνικής καταγωγής δε δίστασε να αρπάξει μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου μία τσάντα που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, η επιτήδεια έκλεψε από το δωμάτιο την τσάντα 35χρονης -δεν είναι γνωστό αν επρόκειτο για ασθενή ή συνοδό ασθενή- και έγινε «Λούης». Μέσα στην τσάντα υπήρχαν 750 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Άμεσα ενημερώθηκε και κινητοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου να αναζητούν την 36χρονη. Μετά από λίγο εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ η 36χρονη με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος της, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις