Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Χαμός στο αεροδρόμιο με “ξεροκέφαλη” κοπέλα! Δεν είχε ψυχιατρικό πρόβλημα όπως πίστευαν ορισμένοι…

Ηράκλειο: Χαμός στο αεροδρόμιο με “ξεροκέφαλη” κοπέλα! Δεν είχε ψυχιατρικό πρόβλημα όπως πίστευαν ορισμένοι…

Ένταση στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” με αστυνομικούς και ασθενοφόρο να σπεύδουν στο σημείο. Ποια ήταν η κατάληξη της υπόθεσης στο Ηράκλειο

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου (07-11-2020) στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», καθώς μια 37χρονη Γερμανίδα, αρνούνταν πεισματικά να φορέσει τη μάσκα της, όπως υποχρεούται σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού, ενώ στην συνέχεια ήταν ιδιαίτερα επιθετική προς το προσωπικό του αεροδρομίου που της ανέφερε ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει την μάσκα εφόσον ήθελε να παραμείνει στον χώρο του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη επιτέθηκε λεκτικά προς το προσωπικό και δεν συνεργάζονταν, με αποτέλεσμα στο σημείο να μεταβεί η Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με το neakriti.gr, η γυναίκα παρελήφθη από το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε αρχικά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Εκεί εξετάστηκε από παθολόγο, χειρουργό και ψυχίατρο και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ για περαιτέρω εξετάσεις, καθώς στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο δεν υπάρχει ψυχιατρική κλινική. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, καθώς η 37χρονη δεν έχριζε τελικά άμεσης νοσηλείας, συνελήφθη για αντίσταση στις Αρχές, απείθεια, της επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για την μη χρήση μάσκας ενώ στην υπόθεση αναμένεται πλέον εισαγγελική παρέμβαση.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις