Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Χαροπαλεύει από πτώση στο κενό – Έπεσε από μπαλκόνι ενώ έφτιαχνε την τέντα του σπιτιού

Ηράκλειο: Χαροπαλεύει από πτώση στο κενό – Έπεσε από μπαλκόνι ενώ έφτιαχνε την τέντα του σπιτιού

Ώρες αγωνίας στο Ηράκλειο, για έναν 45χρονο άντρα που βρέθηκε στο κενό, ύστερα από πτώση από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου διαμερίσματος…

Ο άτυχος άντρας στο Ηράκλειο, βρέθηκε στο κενό την ώρα που είχε σκαρφαλώσει για να φτιάξει την τέντα του σπιτιού. Ξαφνικά χωρίς να προλάβει να αντιδράσει κανείς, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από το μπαλκόνι. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και ο 45χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν καθοριστικές για τη ζωή του, τις επόμενες ώρες.

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, ένας 45χρονος άνδρας ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στο κέντρο του Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες επιχειρούσε να φτιάξει την τέντα στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του.

Το ατύχημα, όπως αναφέρουν στην ΕΡΤ αστυνομικές πηγές, συνέβη στις 20.30 χθες το βράδυ, στην οδό Πρεβελάκη. Ο 45χρονος, ελληνικής εθνικότητας, ανέβηκε σε τοιχίο προκειμένου να φτιάξει την τέντα, σε μπαλκόνι δεύτερου ορόφου.

Έχασε, όμως την ισορροπία του και έπεσε στον προαύλιο χώρο γειτονικού κτίσματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις