Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Χαροπαλεύει η γυναίκα που κατέρρευσε στο γυμναστήριο – Πάγωσαν κατά τη διάρκεια της άσκησης!

Ηράκλειο: Χαροπαλεύει η γυναίκα που κατέρρευσε στο γυμναστήριο – Πάγωσαν κατά τη διάρκεια της άσκησης!

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 37χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο. Κατά τη διάρκεια άσκησης, έχασε τις αισθήσεις της στο γυμναστήριο…

Στα καλά καθούμενα βρέθηκε να δίνει μάχη για τη ζωή της μία 37χρονη, στο Ηράκλειο που είχε πάει σε γυμναστήριο. Η γυναίκα ακολουθώντας το πρόγραμμά της, αποφάσισε να επισκεφτεί το γυμναστήριο δίχως να γνωρίζει τι επρόκειτο να συμβεί.

Ξαφνικά και ενώ έκανε την προπόνησή της, αισθάνθηκε έντονο πονοκέφαλο, έχασε την επαφή με το περιβάλλον και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των μελών του γυμναστηρίου. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο που έσπευσε στο γυμναστήριο για να τη μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση και εκεί διαπιστώθηκε πως πρόκειται για μεγάλη εγκεφαλική αιμορραγία, με υπαρκτό κίνδυνο για μόνιμες βλάβες.

“Η 37χρονη παρελήφθη με μεγάλη εγκεφαλική αιμορραγία. Η έκταση της αιμορραγίας ήταν τέτοια που απέτρεπε την παρέμβαση των νευροχειρουργών. Η γυναίκα είναι σε καταστολή αυτήν την ώρα και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την υγεία της.”, είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ Βενιζελείου κ. Ανέστης Κιούλπαλης.

Η γυναίκα «χαροπαλεύει» στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και δίνει τη δική της μάχη στην εντατική. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζελείου κ.Μοσχοβάκη « η 37χρονη νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην ΜΕΘ».

Πηγή: cretalive.gr, neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις