Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ηράκλειο: Χαροπαλεύει στην εντατική 17χρονος μετά από τροχαίο – Ξεσπάει ο πατέρας του

Ηράκλειο: Χαροπαλεύει στην εντατική 17χρονος μετά από τροχαίο – Ξεσπάει ο πατέρας του

Το τροχαίο στο Ηράκλειο, έστειλε τον 17χρονο Γιώργο στην εντατική του Βενιζέλειου νοσοκομείο. Ο πατέρας του, μέσα στην αγωνία του ξεσπάει για τις παγίδες που έκρυβε ο δρόμος…

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 17χρονος που ήταν συνοδηγός σε αυτοκίνητο που βγήκε από την πορεία του και «καρφώθηκε» σε κολώνα φωτισμού στο Ηράκλειο. Μετά το τροχαίο μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο και πλέον βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική. Ο πατέρας του εστιάζει στις κακοτεχνίες που έκρυβε ο δρόμος στο σημείο του ατυχήματος. «Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα; Αν δεν έχουν εκείνοι λεφτά για να το φτιάξουν, να το πούνε σε μένα και εγώ θα πληρώσω το τίμημα για δύο μπετονιέρες» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο 17χρονος υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε τροχαίο ως συνοδηγός σε όχημα που εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, τα ξημερώματα της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου του 2023, στην παραλιακή λεωφόρο στο Ηράκλειο.

Ο πατέρας του Γιώργου, Κώστας Παρασύρης, απευθύνει μέσω του cretalive.gr δραματική έκκληση στους αρμόδιους για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στο επίμαχο σημείο της εκτροπής, υποστηρίζοντας ότι κινδυνεύει να χάσει το παιδί του από κακοτεχνία της ασφάλτου.

«Για το τροχαίο ευθύνεται 100% η κακή κατάσταση της ασφάλτου» υποστηρίζει, περιγράφοντας ότι στο συγκεκριμένο σημείο ο δρόμος κάνει ένα βαθούλωμα, κάτι σαν καθίζηση με αποτέλεσμα τα διερχόμενα οχήματα να αποσταθεροποιούνται.

Η έκκλησή του δεν αποσκοπεί σε κανενός είδους ανούσιας δημοσιότητας αλλά μόνο, όπως υπογραμμίζει, στο να ενεργοποιήσει επιτέλους τα αντανακλαστικά των αρμοδίων για να μην διαλυθούν άλλες ζωές.

Είναι πραγματικά ανατριχιαστικό ότι ανάμεσα σε άλλα δυστυχήματα, σε αυτό το τμήμα της παραλιακής πριν από 7,5 χρόνια έχασε τη ζωή του και ο γιος του πρώτου του ξαδέρφου. Το αδικοχαμένο παλικάρι έσβησε στη ΜΕΘ του Βενιζελείου μετά από πολυήμερη μάχη.

«Εμένα το παιδί μου ό,τι ήταν να το πάθει, το έπαθε. Κάνω έκκληση για να μην πάθουν κακό άλλοι άνθρωποι, άλλα παιδιά. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα; Αν δεν έχουν εκείνοι λεφτά για να το φτιάξουν, να το πούνε σε μένα και εγώ θα πληρώσω το τίμημα για δύο μπετονιέρες. Πόσο τελικά κοστίζει η ανθρώπινη ζωή;»

Ως προς τον 17χρονο Γιώργο, η κατάσταση του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Οι γιατροί ήδη τους έχουν ενημερώσει επ’ ακριβώς, ως γονείς όμως ελπίζουν σε ένα θαύμα. Ο κ. Παρασύρης δεν κρύβει την συγκίνηση και την ευγνωμοσύνη του και την τεράστια συμπαράσταση του κόσμου σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία της οικογένειας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις