Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

“Ήταν μια αυθόρμητη χειρονομία” λέει ο δικηγόρος της “κοκκινομαλλας” για το δώρο στη 10χρονη

“Ήταν μια αυθόρμητη χειρονομία” λέει ο δικηγόρος της “κοκκινομαλλας” για το δώρο στη 10χρονη
Εικόνα από την εκπομπή "Μαζί σου"

“Έξω από τα νομικά, είμαι άνθρωπος και είμαι πάρα πολύ ευαισθητοποιημένος για ανήλικα παιδιά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βρισκόμουν σε ένα κατάστημα παιδικών δώρων, για να αγοράσω δώρο για ένα παιδάκι που έκλεισε τα τέσσερά του χρόνια. Η αυθόρμητη αυτή χειρονομία ερμηνεύεται εσφαλμένα”.

Με αυτά τα λόγια, ο Βασίλης Νουλέζας που εκπροσωπεί την 33χρονη “κοκκινομάλλα” στην υπόθεση αρπαγής της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη, απαντάει στη θύελλα από σχόλια που δέχθηκε η ανάρτησή του, με το δώρο που αγόρασε για την μικρούλα. Μία σχολική τσάντα.

Μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου” διευκρίνισε:

“Το έκανα περισσότερο γιατί έξω από αυτόν τον κόσμο της ασχήμιας ήθελα να στείλω ένα κεντρικό μήνυμα, ότι ανησυχώ πάρα πολύ για την εξέλιξη των πραγμάτων, γιατί εγώ μπορεί να μην παρίσταμαι ως συνήγορος υπεράσπισης αν αποκαλυφθεί κύκλωμα πορνογραφίας”.

“Είναι μια απλή ευγενική ανθρώπινη χειρονομία σε ένα μικρό παιδί που υπέστη τα πάνδεινα.  Εγώ σα συνήγορος προσπαθώ να μελετήσω και να γνωρίσω την 33χρονη και να δω τα αδικήματα. Μέχρι στιγμής, σεξουαλική κακοποίηση ευτυχώς δεν υπάρχει” είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: Μαζί σου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις