Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Ιθάκη: Κοίτα Ε.Σ.Υ. να μαθαίνεις…

Τέτοιες εξετάσεις δεν γίνονται στο κέντρο Υγείας της Ιθάκης - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δεν υπάρχει παιδίατρος στο νησί εδώ και 2 μήνες…

Την ώρα που η γρίπη Α’ βρίσκεται σε έξαρση, την ώρα που το επίσημο κράτος διατυμπανίζει ότι δεν υπάρχουν πολίτες Β’ κατηγορίας, στην Ιθάκη τα παιδιά αρρωσταίνουν και στο κέντρο Υγείας δεν υπάρχει παιδίατρος.
“Τα παιδιά είναι άρρωστα και δεν ξέρουμε αν έχουν τη γρίπη των χοίρων” λέει στο newsit.gr ο πρώην δήμαρχος Ιθάκης, Σπύρος Αρσένης. “Ο τελευταίος παιδίατρος έφυγε πριν από 2 χρόνια. Από εκεί και πέρα, έρχονταν στο κέντρο Υγείας αραιά και που, κάποιοι παιδίατροι. Τους τελευταίους 2 μήνες όμως δεν έχει έρθει κανένας”.
Το κέντρο Υγείας του νησιού διαθέτει δύο γιατρούς γενικών καθηκόντων που αναλαμβάνουν οποιοδήποτε περιστατικό. “Τα ακούνε και αυτοί χωρίς να φταίνει” λέει ο κύριος Αρσένης. “Είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας και ό,τι και να λένε μας σκέφτονται μόνο προεκλογικά”.

Άραγε θα ασχοληθούν οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς με τους κατοίκους της Ιθάκης; Θα πάει επιτέλους στο κέντρο Υγείας του νησιού κάποιος παιδίατρος; Θα τελειώσει κάποια στιγμή αυτή η πλήρης αδιαφορία και εγκατάλειψη που αισθάνονται οι κάτοικοι της Ιθάκης;

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε