Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Και επίσημα «μπαμπάς» της Παλόμα ο Μαυρίδης [pics]

Και επίσημα «μπαμπάς» της Παλόμα ο Μαυρίδης [pics]

Στο σπίτι του παρουσιαστή Γιώργου Μαυρίδη βρήκε καταφύγιο η σκυλίτσα που βασανίστηκε στην Ξάνθη. Τα νέα στοιχεία που σοκάρουν…

Στα χέρια του Γιώργου Μαυρίδη έχει περάσει πλέον η Παλόμα, το μόλις δύο μηνών σκυλάκι που κακοποιήθηκε βάναυσα πριν μερικές ημέρες στην Ξάνθη.

Το άτυχο ζώο υιοθετήθηκε από τον δημοφιλή παρουσιαστή, ο οποίος έχει αναλάβει να κρατήσει την μικρή Παλόμα στη ζωή και να μείνει μαζί του. Η κίνηση του αυτή προκάλεσε πλήθος θετικών σχολίων, μιας και ο ίδιος βρέθηκε από την αρχή στο πλευρό του άτυχου ζώου και εξέφρασε την αγάπη του και το ενδιαφέρον του.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Την ίδια στιγμή έρχονται στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τα βασανιστήρια που υπέστη το μικρό σκυλάκι. Ο δράστης του φρικτού αυτού εγκλήματος φαίνεται πως δεν αρκέστηκε στο να ακρωτηριάσει το άτυχο ζώο, κόβοντας του το ένα πόδι και το αυτί, ούτε στο να το τραυματίσει σε όλο το σώμα με αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με τη φιλοζωική, ο δράστης έριξε οξύ μέσα στο στόμα του μόλις δύο μηνών ζώου προκαλώντας του ακόμη μεγαλύτερη ζημιά. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ο δράστης έκοψε το πόδι του σκυλιού με κλαδευτήρι.

Από την πλευρά του το φιλοζωικό σωματείο Αδεσποτούλια Ξάνθης ζητά από την Αστυνομία να βρει τον δράστη, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα βάρβαρο έγκλημα, το οποίο απαιτεί την κατά τον νόμο επιβολή κυρώσεων.

πηγή: xanthinea

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις