Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Καιρός: Η Ωκεανίς έφτασε στην Κρήτη με άγριες διαθέσεις – Εικόνες από τις πλημμύρες στα Χανιά [pics, video]

Καιρός: Η Ωκεανίς έφτασε στην Κρήτη με άγριες διαθέσεις – Εικόνες από τις πλημμύρες στα Χανιά [pics, video]

Η Ωκεανίς έφτασε στην Κρήτη και στα Χανιά, οι ουρανοί το απόγευμα άνοιξαν. Μέσα σε μία ώρα δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, με τους οδηγούς να εγκλωβίζονται μέσα στα αυτοκίνητά τους…

Τα σοβαρότερα προβλήματα καταγράφονται σε Κίσσαμο, Κυδωνία αλλά και μέσα στα Χανιά. Λίγο μετά τις 16:00 άρχισε να βρέχει με αποτέλεσμα μέσα σε λιγότερο από μια ώρα, η πυροσβεστική  υπηρεσία Χανίων να δεχτεί απανωτές κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από οικίες, ενώ κάτοικος στην περιοχή των Δικαστηρίων ζήτησε τη συνδρομή της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του από σπίτι.

Εικόνες από τα πλημμυρισμένα Χανιά

Τρια οχήματα είχαν εγκλωβιστεί στον παράδρομο της Εθνικής, στο ύψος των Μουρνιών και με τη βοήθεια της πυροσβεστικής απομακρύνθηκαν από τον δρόμο που είχε μετατραπεί και πάλι σε ποτάμι. Περίπου στις 18.00 η αστυνομία έκλεισε το ρεύμα της Εθνικής από Βαμβακόπουλο προς Μουρνιές.

Παλιά εθνική οδός Χανίων Κισσάμου στην Αγιά Μαρίνα πάρτε κανό ή βάρκα για καλό κ για κακό

Gepostet von Elina Perraki am Sonntag, 24. Februar 2019

Εντονα πλημμυρικά φαινόμενα έχουν σημειωθεί στην περιοχή Λειβάδια, Νέα Χώρα, Βαμβακόπουλο, στον παράδρομο της Εθνικής, στις Μουρνιές. Στον Κλαδισό, η στάθμη του νερού έχει ανέβει επικίνδυνα.

Νωρίτερα το πρωί, σημειώθηκαν καταπτώσεις βράχων στα Φαλάσαρνα και για ακόμη μια φορά από τύχη δεν υπήρξαν θύματα.

Πηγή: flashnews.gr, haniotika-nea.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις