Τρίτη, 27 Φεβ.
16oC Αθήνα

Καιρός – Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κιλκίς: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί

Καιρός – Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κιλκίς: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» μπορεί να υποχωρεί, όμως φαίνεται πως τα προβλήματα παραμένουν. Στην Θεσσαλονίκη και τη Κεντρική Μακεδονία παραμένουν κλειστά συγκεκριμένα τμήματα δρόμων εξαιτίας κατολισθήσεων και υπερχείλισης ρεμάτων και ποταμιών.

Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, αρκετοί είναι οι δρόμοι που παρουσιάζουν προβλήματα. Ειδικότερα, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στα παρακάτω τμήματα των οδικών δικτύων:

-Στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδικίων-Σχολαρίου στο ύψος του 3ου χιλιομέτρου, λόγω υπερχείλισης χειμάρρου

-Στο 1ο χλμ Λαγκαδά – Ηρακλείου

-Στο 1ο χλμ αγροτικής της ασφαλτοστρωμένης οδού Λαγκαδά – Ασσήρου

-Στην Ε.Ο. Πενταλόφου – Σίνδου (Θέση Βουστάσια)

-Στην προέκταση της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, από Σίνδο προς Βιολογικό Καθαρισμό και από την προέκταση Πόντου προς Σίνδο.

Στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία

Στο οδικό δίκτυο της υπόλοιπης Κεντρικής Μακεδονίας συνεχιζόταν στις 10 το πρωί η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση:

-Στο Κιλκίς, στην επαρχιακή οδό Λειψυδρίου – Φαναρίου στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Λειψυδρίου, στην επαρχιακή οδό Κιλκίς – Καρτερών στο ύψος των δημοτικών διαμερισμάτων Κάτω Ποταμιάς και Ακροποταμίας, στην επαρχιακή οδό Κιλκίς – Σεβαστού στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Σεβαστού και στην επαρχιακή οδό Μανδρών – Γαλλικού στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Μανδρών.

-Στη Χαλκιδική, στο 1ο χιλιόμετρο σε οδό που συνδέει το Δημοτικό Διαμέρισμα Ολύνθου με την επαρχιακή οδό Ν. Μουδανιών – Σιθωνίας, στο 1ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Ορμύλιας – Βραστάμων και σε δημοτική οδό (ιρλανδική διάβαση) στην Ολυμπιάδα.

-H κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί από τις 7 το βράδυ χθες στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κονταριώτισσας – Αγίου Σπυρίδωνα, στην Πιερία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις