Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Κακοκαιρία Daniel – Βόλος: Πλιάτσικο σε πλημμυρισμένα σπίτια

Κακοκαιρία Daniel – Βόλος: Πλιάτσικο σε πλημμυρισμένα σπίτια

Κάποιοι όχι μόνο δεν βοηθούν τους πλημμυροπαθείς αλλά κάνουν πλιάτσικο στα σπίτια τους. Ανάστατος ο Βόλος από τις καταγγελίες μετά τη σαρωτική κακοκαιρία Daniel…

Ο Βόλος ξανά στο επίκεντρο μετά τη φονική κακοκαιρία Daniel, αυτή τη φορά για το πλιάτσικο που παρατηρείται σε σπίτια που πλημμύρισαν. Άγνωστοι χτυπούν και σπεύδουν να απομακρυνθούν. Κλέβουν αντικείμενα που δεν έχουν υποστεί ζημιές και όπως φαίνεται ψάχνουν για χρήματα, που πάνω στον πανικό τους, άφησαν οι ιδιοκτήτες σε κάποιο συρτάρι. Οι καταγγελίες είναι συνεχείς και οι έρευνες για τον εντοπισμό των ασυνείδητων δραστών, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Απίστευτες καταστάσεις βιώνουν τις τελευταίες ημέρες οι Βολιώτες. Μέσα στον πόνο και τη θλίψη που έχουν για την καταστροφή των περιουσιών τους από τα νερά της κακοκαιρίας Daniel που “έπνιξαν” το πολεοδομικό συγκρότημα, έχουν να αντιμετωπίσουν και τους πλιατσικολόγους!

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το thenewspaper.gr ήδη έχουν σημειωθεί περιστατικά λεηλασίας σπιτιών, τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες τους, καθώς είναι πλημμυρισμένα.

Άγνωστα άτομα, εισβάλουν στα σπίτια, με το πρόσχημα της βοήθειας και κλέβουν ό,τι έχει μείνει σε καλή κατάσταση!

Κάτοικοι σε Παλαιά, Παλαιό Λιμεναρχείο και Αγριά έχουν ήδη καταγγείλει τα περιστατικά στην Αστυνομία, ενώ ελέγχους κάνει η ΟΠΚΕ και άλλες αστυνομικές υπηρεσίες, προκειμένου να προφυλάξουν τους πολίτες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις