Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κακοκαιρία: Αντιδράσεις στο Δήμο Λαγκαδά που θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία

Κακοκαιρία: Αντιδράσεις στο Δήμο Λαγκαδά που θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Πολλές είναι οι αντιδράσεις από την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και από τους μαθητές και τους γονείς στο δήμο Λαγκαδά, για την αυριανή επαναλειτουργία των σχολείων εν μέσω πολικών θερμοκρασιών.

Σύμφωνα με το GRTIMES, σήμερα μπορεί να μην λειτούργησαν τα σχολεία σε ολόκληρο τον δήμο, αφού η θερμοκρασία τις πρώτες πρωινές ώρες έφτασε έως και τους -8,5 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο για αύριο έχει ληφθεί η απόφαση τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί να επιστρέψουν κανονικά στις αίθουσες.

Την ίδια ώρα, «φωτιά» έχουν πάρει τα σχόλια στο Facebook από γονείς, που θεωρούν λάθος να επιστρέψουν τα παιδιά στα θρανία με αυτές τις θερμοκρασίες, από τη στιγμή μάλιστα που θα πρέπει να έχουν και ανοιχτά παράθυρα λόγω του κορονοϊού. 

Τι λέει ο αντιδήμαρχος Παιδείας

«Η απόφαση να επαναλειτουργήσουν τα σχολεία πάρθηκε με βάση τα στοιχεία που έχουμε για την αυριανή πρόγνωση του καιρού στον δήμο μας τα οποία δείχνουν άνοδο της θερμοκρασίας» αναφέρει στο GRTimes ο αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Λαγκαδά, Νίκος Αναστασιάδης.

Τέλος, σχετικά με το αν υπάρχει περίπτωση να ανασταλεί η απόφαση επισήμανε πως «αυτό θα εξαρτηθεί με το αν υπάρξει νεότερη ενημέρωση αργότερα το βράδυ για τις καιρικές συνθήκες στην οποία θα δίνονται άλλες μετεωρολογικές προβλέψεις οι οποίες θα είναι σε αντίθεση με αυτές που έχουν δοθεί μέχρι αυτή την ώρα».

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις