Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Κακοκαιρία «Αθηνά» – Αργολίδα: Ο αέρας ξήλωσε καλώδια της ΔΕΗ 

Κακοκαιρία «Αθηνά» – Αργολίδα: Ο αέρας ξήλωσε καλώδια της ΔΕΗ 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Αθηνά», η οποία έχει επηρεάσει αρκετές περιοχές της χώρας. Τις τελευταίες ώρες τα φαινόμενα ήταν έντονα και στην περιοχή της Αργολίδας, όπου σημειώθηκαν ισχυροί άνεμοι και βροχοπτώσεις. 

Ειδικότερα, το απόγευμα της Κυριακής (10/10) η κακοκαιρία «Αθηνά» σκόρπισε τον τρόμο σε μια οικογένεια που διαμένει στην περιοχή του Κεφαλαρίου στο Άργος. Μέσα σε δευτερόλεπτα, όπως αναφέρει argolikeseidhseis.gr, ο δυνατός αέρας και η βροχή κατάφεραν να ξηλώσουν καλώδια της ΔΕΗ και προκλήθηκε βραχυκυκλώματα με σπίθες, ενώ σηκώθηκε… στον αέρα και ό,τι είχαν στην αυλή του σπιτιού τους.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, η κακοκαιρία έριξε αρκετά δέντρα σε πολλές περιοχές στην περιοχή του Άργους ενώ σοβαρό πρόβλημα δημιουργήθηκε στην οδό Ναυπλίου Άργους. Η πυροσβεστική κάνει αγώνα δρόμου ώστε να απελευθερώσει το οδόστρωμα που είχε κλείσει και στα δυο ρεύματα, με την αστυνομία να εκτρέπει τα οχήματα από την παραλιακή οδό. 

Οι κλήσεις που δέχεται η Πυροσβεστική για τις πτώσεις δέντρων στο Άργος είναι πάρα πολλές, όπως και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από την περιοχή του Αγίου Ιωάννη.

Δείτε φωτογραφίες:

Με πληροφορίες από argolikeseidhseis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις