Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

Κακοκαιρία – Κοζάνη: Μοναδικές εικόνες από τους παγωμένους καταρράκτες στο Σκεπασμένο Βελβεντού

Κακοκαιρία – Κοζάνη: Μοναδικές εικόνες από τους παγωμένους καταρράκτες στο Σκεπασμένο Βελβεντού

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το βράδυ της Παρασκευής και ήδη αρκετές περιοχές έχουν ντυθεί στα «λευκά». Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από το Βελβεντό Κοζάνης, που όχι μόνο έχει χιόνια, αλλά πάγωσαν και οι καταρράκτες

Οι παγωμένοι καταρράκτες στο Σκεπασμένο Βελβεντού Κοζάνης προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα, ενώ στην περιοχή επικρατούν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. Από το πρωί του Σαββάτου χιόνια καταγράφονται σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται μέχρι στιγμής προβλήματα.

Δείτε βίντεο από τους παγωμένους καταρράκτες:

Ξύπνησαν στα «λευκά» στην Κοζάνη

Με χιόνια ξύπνησαν το πρωί του Σαββάτου οι κάτοικοι στην Κοζάνη, με το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα από το βράδυ της Παρασκευής να είναι σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με το meteo.gr, στην Βόρεια Μακεδονία επικρατούν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. 

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα – σύμφωνα με τους μετεωρολόγους – αναμένεται να είναι σύντομο. Τα φαινόμενα στα βόρεια, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το meteo.gr, σταδιακά θα εξασθενήσουν, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου θα επηρεάσουν βαθμιαία τα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας.

Δείτε εδώ τα χιόνια στην Κοζάνη: 

Με πληροφορίες από kozanimedia.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις