Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Καλαμαριά: Φανέλες του Άρη και λουλούδια στο σημείο που σκοτώθηκε ο 19χρονος σε τροχαίο

Καλαμαριά: Φανέλες του Άρη και λουλούδια στο σημείο που σκοτώθηκε ο 19χρονος σε τροχαίο

Απέραντος πόνος για τον χαμό του 19χρονου Αλέξανδρου σε τροχαίο στην Καλαμαριά. Ο άτυχος νέος ήταν φίλαθλος του Άρη και μάλιστα ιδιαίτερα αγαπητός.

Στο σημείο όπου ο 19χρονος Αλέξανδρος από την Καλαμαριά άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο, υπάρχουν ήδη φανέλες του Άρη, κασκόλ, κεριά και λουλούδια στη μνήμη του.

Υπενθυμίζεται ότι η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 19χρονος συγκρούστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (10.11.2022) με το αυτοκίνητο ενός 22χρονου, με αποτέλεσμα ο αναβάτης να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τη σύγκρουση – σημειώνει το thesstoday.gr – τραυματίστηκε ο 22χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και ο συνοδηγός.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Καλαμαριά: Φανέλες του Άρη και λουλούδια

Σε ανακοίνωσή του ο Super 3, σύνδεσμος φίλων Άρη, αναφέρει για τον χαμό του 19χρονου Αλέξανδρου: «Κάτι τέτοιες στιγμές δε ξέρεις τι να πεις, νιώθεις κενός, παγωμένος… Μια μαύρη μέρα ξημέρωσε σήμερα για την οικογένεια του συνδέσμου μας μετά τον ξαφνικό χαμό του αδελφού μας, Αλέξανδρου Σαλονικίδη…

Παλικάρι 19 χρονών, μαγκάκι και οπαδός… Έτσι είναι η πουτ@ν@ η ζωή, χθες το βράδυ αγκαλιά στο πέταλο και σήμερα έφυγες μακριά μας…

Σάλο αδερφέ μας καλό παράδεισο να έχεις δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ… SUPER 3 ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ».

Η ανακοίνωση του Άρη

Την ίδια ώρα, ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ Άρης στην οποία αναφέρει: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον άδικο, πρόωρο και απροσδόκητο χαμό του φιλάθλου της ομάδας μας, Αλέξανδρου Σαλονικίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 19 ετών. Η οικογένεια του Συλλόγου μας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις